Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: teac w540e a RW 16-24speed

Standardní teac w540e a RW 16-24speed

mám dotaz ohledně kompaktibility RW médií.
    Celkem mě překvapilo, když jsem si koupil RWčko verbatim 16-24 a ta moje palírna ho nebere....

mám tady nějakou flashovací utilitku, co má z té mé 40x udělat 48x - pomohlo by to? Dík

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

máš v něm posledni firmware? (1.0K)
    vubec ti to CD nenačte?(to se mi u verbatim zda divny)

do toho flashovani bych nesel
    C2D E8200, ASUS P5Q Pro, 2x2 GB RAM, Ati 4870, HDD WD 640 GB, Seagate 320 GB

Standardní

pokial ti ta napalovacka podporuje napalovanie Ultra Speed RW (ma taky napis na dvierkach pri embleme compact disc, drobným pismom) a napriek tomu ti to nenapaluje, skus tam flashnut posledny officialnz FW a potom by to malo ist

ja som mal podobny problem s Plextor PX-5224A, ked mi nexelo palit 16-24RW, napriek tomu ze je to napalovacka pre ultra speed cd. Pozrel som stranku plextor.be, stiahol novy FW 1.02 (v napalovacke bola verzia 1.01), updatetol som, a islo to hned. Inac dnes vecer tam budem davat verziu 1.03, su podporovane nejake dalsie RW media. Tiez som mal podobnu skusenost s PX-4824A. Takze moja rada: ked si dnes kupujete novu napalovacku, hned kontolujte aktualnost FW, vacsinou su tam stare verzie z doby, ked este taqmer ziaden vyrobca nevyrabal 24x RWCD, -> taqze nebolo ich mozne ani otestovat.

Standardní

Prave som pozeral stranku teac.com, a tvoja napalovaka podporuje iba HIGH-SPEED RW, taqze to CD mozes niekomu darovat

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

Citace Původně odeslal e1
    Prave som pozeral stranku teac.com, a tvoja napalovaka podporuje iba HIGH-SPEED RW, taqze to CD mozes niekomu darovat
    každopadně by měl na tohle medium palit aspon 12x, už jsem u sebe měl RW 16-24 a šlo na něj palit tou 12x. Ja sem spíš myslel že mu to cd ta vypalka nenačte vubec.
    C2D E8200, ASUS P5Q Pro, 2x2 GB RAM, Ati 4870, HDD WD 640 GB, Seagate 320 GB

Standardní

e1: Nemohl bys to jako moderátor doplnit do FAQ od Kukly (hlavně to s tím logem a možná aktualizovat rychlost u Ultra-Speed na 32x). Tyhle dotazy jsou tady tak 2 do týdne!

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání