Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: Zvýšení rychlosti internetového spojení

Standardní Zvýšení rychlosti internetového spojení

Jsem připojen přes UPC Chello plus. Mám modem Motorola SB4200E. Když ho zapnu, tak se jako první rozsvítí kontrolky Odesílání a příjem, tzn. že modem se přihůásí do sítě, ale samozřejmě si k sobě natáhne i nějaký "omezovače rychlosti" který mu přijdou. Myslíte si, že by tomuhle šlo nějakým způsobem zabránit?

Myslím si, že kdyby šlo flashnout nějakým způsobem firmware, mohlo by to fungovat.

Budu vděčnej za jakýkoliv vaše zkušenosti.

Standardní Re: Zvýšení rychlosti internetového spojení

ale tohle se tu vazne probiralo a uz jednou jsem tu psal ze to uz proste NEJDE a ze i kdyby to slo tak se na tebe behem tejdne prijde a zaplatis smluvni pokutu (10kkc)
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Citace Původně odeslal Fox!MURDER
    ale tohle se tu vazne probiralo a uz jednou jsem tu psal ze to uz proste NEJDE a ze i kdyby to slo tak se na tebe behem tejdne prijde a zaplatis smluvni pokutu (10kkc)
    Moh by si mě napsat thread, ve kterým se to probíralo? Hledal sem ho a bohužel nenašel...

Standardní

kdyby si nekdo nevsim ty smajly sou klikaci
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Junior Member
    Vliv
    262

Citace Původně odeslal honzanun
    Citace Původně odeslal Fox!MURDER
    Moh by si mě napsat thread, ve kterým se to probíralo? Hledal sem ho a bohužel nenašel...
    probiralo se to, aspon z casti, zde: http://www.overclocking.cz/4um/viewt...modem&start=15
    1. Abit BE6, i440BX, Celeron566@850 256MB PC133SDRAM, KyroII4500 TV out, Seagate Medailist 13GB
    2. Asus PC-DL Deluxe dual socket603, i875P, 2x Xeon 2.4@2,65GHz, Arctic Cooling SP5-8ID2E-OL, 1GB ram, Seagate BAR V 80GB, SB Live 5.1

Standardní

kdyz chces vyssi rychlost tak si ji zaplat , nebo pouzivej aspon CPROXY - to by ti mohlo taky pomoct , ale myslim ze 1 000kc za pripojeni neni moc.
    Intel P4 3.4GHz , 1024MB (2*512) Kingston , 2-3-3-7 DUALCHANNEL , Abit IS7 - E ,VGA Saphire Radeon 9800 256bit SE@XT 405/335 ,160 GB HDD Hitachi SATA,250 GB HDD Maxtor SATA ,120 GB Samsung SpinPoint , Leadtek TV2000 Deluxe , LCD Acer AL1721 , Logitech MX510

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání