Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Kde sezenu SUSE linux 9?

Standardní Kde sezenu SUSE linux 9?

Nejake ftpko, nebo kdyby mi nekdo mohl poslat uz vypalena cd. Diky
    amd64 x86_64 AMD Athlon(tm) 64 Processor 3000+ GNU/Linux
    Největší zábavou bývají ty počítačové úlohy, které jsou v praxi naprosto k ničemu

Standardní

otazkou je k cemu to chces? )
    SuSE je dobry mozna tak kdyz mas tu podporu (za kterou se dost plati )
    Imagine there's no heaven and at once the sky is the limit
    Photoblog | Kapela

Standardní

Hmmm... chtel jsem to kvuli podpore HW, ale nejak mi doslo, ze vlastne vsechno rozchodim sam Takze zustanu u MDK 9.2 ....

btw na madrake.redbox.cz/Mandrake-bluehawk-local/iso se objevily nove, uz aktualizovane (vsechno potrebne updaty, jadra, etc..) obrazy... Zkousel jste je nekdo ??
    amd64 x86_64 AMD Athlon(tm) 64 Processor 3000+ GNU/Linux
    Největší zábavou bývají ty počítačové úlohy, které jsou v praxi naprosto k ničemu

Standardní

hele, podporu HW si dobastlis do kazdyho distra nevim o zadne distribuci ktera by si psala vlastni ovladace a mela je jen pro sebe...

lisi se snad jen ve snadnosti rozjizdeni, ale SuSE s MDK je v tomhle srovnatelny (paklize nenastanou nejake komplikace )
    Imagine there's no heaven and at once the sky is the limit
    Photoblog | Kapela

Standardní

SuSE ma trochu zajimavy pristup k free verzim svych produktu. Vpodstate si to bud muzes nainstalovat online z FTPka nebo od nekoho sehnat image a zadarmo si je nechat prepalit. Pokud nekde najdes nejake ISO(a) SuSE tak je to nelegalni (nepocitam samozrejme LiveCD)...
    In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? | Nesnáším wide monitory.
    Workstation: Xeon E3-1275v5 :: Silentmaxx TwinBlock fanless :: Fujitsu D3417-B :: 32 GB ECC DDR4 :: Radeon Pro WX 2100 fanless :: Dell UP2715K :: Gentoo
    Server: Xeon E3-1245v6 :: Supermicro X11SSH-F :: 32 GB ECC DDR4 :: Aquantia 5GBase-T :: 36 TB storage :: Gentoo Hardened

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání