Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: co si myslite o desce ASUS A7V600

Standardní co si myslite o desce ASUS A7V600

podle me je to dobra deska, ale nekdo tvrdi ze je to deska uplne na nic....rekl by mi nekdo jak to opravdu je??

Standardní

kazdopadne vse co ma umet funguje
    i3-2120 + intel Deer Flat (P67) + 8 GB DDR3 1333 + Radeon HD 6850 + Crucial M4 + WDC WD5002ABYS + Seasonic G-550 + Redstar U-703; w7 Pro x64
    CS:S, CATIA V5, PRO/E

Standardní

Mam ji (2ks +bracha) a s vyresenim dvou malickosti to je velmi fajn deska

Senior Member Avatar uživatele svaca
    Věk
    48
    Vliv
    305

Standardní

Ja jsem objednal zakaznikovi 1 kus a nefungovalo: instant music, ten jumper na vcore a 2 vetracky. Reklamace probehla OK.

Objednal jsem pak jeste jednu a ZAS nechodily vetracky !

Pak jsem odmitl jakekoli jine kusy objednavat.....
    Vseobecne mam problemy s Asusema..... A myslim si (a ne jen ja), ze Asus dela jakztakz kvalitni desky pro P4, ale rozhodne ne pro AMD...... Nechapu to, ale fakt to tak vypada ....

Ty obe vyreklamovane (vymenene) bezi bez problemu ....

Jedine dva vyrobce jsem jeste nereklamoval: EPoX a Abit, ale pravda je, ze ty davam jen do high-end systemu a tech zas moc neni, na druhou stranu jsou pekne vytezovany ....

Dalsi vec, vi se, ze nektere KT600 a nForce desky (hlavne MSI) maji problemy s Radeonama AGP 8x ......

A v big testu na www.pctuning.cz M.Jahodovi bezelo v ATV600 uplne VSE! Az na jednu kartu: Radeon9600XT od ASUSU !!!!!!

Nechapu, jak grafika+board od stejneho vyrobce, muze byt NEKOMPAKTIBILNI !!!! Proste nechapu ....
    Atari Falcon030,Phantom accelerator,CT63@MC68060@75Mhz,256 MB TT-RAM,14MB STRAM,SCSI HDD,50kHz sound,LAN,VGA 16bit,FreeMiNT+N.AES2.0
    Atari 1040 STe - game machine :-)
    Atari 800XE - game machine also :-)
    MacBook Pro Unibody v5,3 2.66GHz, 8GB DDR3, 9600MGT, Snow Leopard
    PlayStation 3 40GB + XFPS RATE UP adapter

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání