to mi Corel pise, kdyz chci vytvorit novy soubor. obcas to takhle zlobi. reinstal udelat nemuzu, jelikoz nemam inst. cd.
dik za kazdou radu
to mi Corel pise, kdyz chci vytvorit novy soubor. obcas to takhle zlobi. reinstal udelat nemuzu, jelikoz nemam inst. cd.
dik za kazdou radu
Zda sa ze je nieco pokane , resp. ako keby nejake prepisane dll.
Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.
asi jo ale proste chvili to de a pak zas ne. mozna to je treba RAMkou. mam 256MB DDR a corel mozna pozaduje vic. ale to zas nevysvetluje, ze to jeden den de a druhy ne.
co na to teda zkusit?
No zisiel by sa Ti nejaky soft , ktory by vypisal co Ti chyba ake dll a vedel by som Ti pomoct. Ram to nebude , mne to slape aj na 128 tu v praci. Ale jedna vec nemas pc moc pretaktovane ?
Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.
myslis ze to je pretaktovanim? mam z A 1800+ na 2500+. mozna je to trochu moc. ale vcera sem ten Corel zase prekvapive spustil![]()
Tak neviem potom kde je problem. Mozne to je.Původně odeslal Sova
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)