Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: 2x restart po přehnaném o/c? (P4C800 Deluxe)

Standardní 2x restart po přehnaném o/c? (P4C800 Deluxe)

Když něco nastavím tak, že už pc nenaběhne, musím ho vypnout-zapnout-vypnout-zapnout. Je to normální (nemělo by stačit jednou)?
    Docela mě to štve, protože pořád zkouším dostat FSB na víc než 250MHz - vypadá to, že bez nejhoršího časování pamětí, jejich nastavení na 266, a zvýšení napětí u všeho to nejde

Standardní Re: 2x restart po přehnaném o/c? (P4C800 Deluxe)

Citace Původně odeslal AXB
    Když něco nastavím tak, že už pc nenaběhne, musím ho vypnout-zapnout-vypnout-zapnout. Je to normální (nemělo by stačit jednou)?
    Docela mě to štve, protože pořád zkouším dostat FSB na víc než 250MHz - vypadá to, že bez nejhoršího časování pamětí, jejich nastavení na 266, a zvýšení napětí u všeho to nejde
    jojo to je presne tak jak to u asusu funguje ... kdyz ti to jednou(nebo dvakrat u nekerejch desek) nenabehne tak se to priste resetne do defaultu
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Standardní

a někdy pomuže jen reset CMOS... to se mě stalo nekolikrat jak to nenabehlo tak sem zkousel vypinat zapinat a nepomohlo to vzdycky kdyz me to uz nenabehlo tak jen CMOS...
    Intel P4 630 - Zalman CNPS7000-Cu - ASUS P5N32-SLI SE Deluxe - 1024 MB DDR2 A Data 533 CL3 - WinFast PX6800 GS TDH SLI - Seagate 320 GB - DVD LG GSA-H42L - 17¨ AOC 7A+ - c tech keyboard - myš Microsoft - Eurocase Black-Silver - CHILL 520 W

Standardní

Citace Původně odeslal Charlie
    a někdy pomuže jen reset CMOS... to se mě stalo nekolikrat jak to nenabehlo tak sem zkousel vypinat zapinat a nepomohlo to vzdycky kdyz me to uz nenabehlo tak jen CMOS...
    taky se stalo
    co nadelas
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Standardní

ja vim možná to bude znít jako hovadina ale připadalo mě že za to muzou i tak trochu pameti... pač jsem zkoušel jednu 512 od kamose a stou se to chovalo jinak nekdy pomohlo vypnout zapnout a najelo to...
    Intel P4 630 - Zalman CNPS7000-Cu - ASUS P5N32-SLI SE Deluxe - 1024 MB DDR2 A Data 533 CL3 - WinFast PX6800 GS TDH SLI - Seagate 320 GB - DVD LG GSA-H42L - 17¨ AOC 7A+ - c tech keyboard - myš Microsoft - Eurocase Black-Silver - CHILL 520 W

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání