Uz mozna chapu, k cemu jsou ty 1-pinovy kabliky, co jdou vzdycky z toho zakonceni. Zrejme to bude proto, ze kazda deska ma jiny "pin assignment", tak abych to mohl poskladat podle toho, jak to ta deska potrebuje, pokud by se to zapojeni lisilo od toho defaultniho(co je v celku). Ale nevim, kde bych mel sehnat informace co jaka barva tech jednotlivych kabliku reprezentuje.
To USB jsem teda zapojil, vsimnul jsem si, ze ten konec na tom USB kabliku ma jednu tu direcku pro ten pin ucpanou a na tom konektoru na boardu presne v tom miste jeden pin chybi. Zrejme to teda pujde zapojit opravdu jenom jednim zpusobem. I kdyz v manualu je vyobrazenych 9 obsazenych pinu, tenhle konektor jich ma jenom 8. Do toho devateho(v manualu vyznaceneho jako "Over Current") nejde zadny kablik.
Ten od CDROMky si jdu zitra koupit

Tenhle kabel vede z predniho panelu na casu(jako ten USB). Na tom prednim panelu je zdirka pro MIKROFON a SLUCHATKA. Sice je na tom konektoru napsano M./B. ale ja nechci vyuzivat tu on-board zvukarnu. Tak nevim co s tim.
Btw. kdyz chci vypnout tu on-board zvukovku(koupil jsi si Fortissimo III), tak to delam u tyhle desky v BIOSu?