Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: NF7-S a redukce na SATA

Standardní NF7-S a redukce na SATA

Mam problem. Koupil jsem si 2x HITACHI 160 GB 8 MB cache a mel jsem to v RAID 0. Vsechno bezelo v poho, ale pak se to nejak cely posralo! V zabalenejch archivech byly CRC chyby, az to zkoncilo tak, ze XP nenabehly.

Dobry, dal jsem system na jeden disk a druhypouzivam na data. Opet CRC chyby!!!!!!

Tak jsem se nasral, hodil jsem systemovy disk na integrovany ATA133 na NF7-S a jede to. Ale druhy disk, co je na redikci SATA- zase hazi CRC chyby!

COs tim? Disky jsou v poradku, na ATA to jede v poho.

Mam nejnovejsi NVIDIA ovladace oficialni - a nejnovejsi ovladac k SATA.

Lord
    www.beinspired.cz

Standardní

a mas i posledni bios? Nejsem si jistej, ale myslim ze nektery Sata drivery byly jen k nekterym verzim biosu.
    Nejen má sbírka grafických karet na www.vgamuseum.info

Standardní

No prave ze mam. Mam tam tedy hodit starsi bios?

Standardní

No tenhle problem se resil uz davno zakladem pri reseni je pouzit nejnovejsi bios s korektnim Raid ovladacem tusim ze je to verze 1028 ale radsi koukni sem http://fae.abit.com.tw pokud mas stale problem v biosu je nastaveni jakehosi casovani zapisu funguje od verze biosu 1.4

Fixed SATA RAID-0 data corruption issue by adding a new option "EXT-P2P's Discard Time" in "integrated Peripherals". The default setting is "30 us"; which is recommended by NVidia. In case the problem is still there, try "1 ms" please.

v prekladu nastav si P2P's Discard Time v integrated Peripherals na 1ms pokud mas problem pokud to stale nevyresi tvuj problem tak:

ja jedu Raid0 s 2*BcudaIV pres 1*original Abit a 1* Highpoint redukce uz od zacatku a taky sem mel tyhle problemy, ale jeste s revizi desky 1.2 a u me to vyresila vymena te Abit redukce protoze k tem prvnim deskam davali redukce se kterejma byly problemy viz stare thready na www.nforcershq.com v sekci forum si vyhledej "data corruption NF7-s" a urcite najdes spoustu relevantnich informaci
    btw. v extrapointu mi tu redukci tehdy normalne vyreklamovali
    In beta test ... AMD Athlon64 3200+@2700 (10x270) | Thermalright XP-90 + Thermaltake 92mm UFO Fan | Kingston HyperX 3200 ULL 1GB DualChannel Kit | Levicom Visible Power 500W | DFI NF4 SLI-DR | MSI NX6800GT -T2D256E | WD Raptor 74GB | 4x B´cudas (20-120GB) | DVD+/-RW GSA-LG4160B | DVD-ROM Pioneer 116 | Vipower SwapRack | Intelimouse Explorer 3.0 on Func Surfpad | Thermaltake Tsunami VA3000SWA + CZFree.Net on Asus WL-500g : )

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání