Mate nekdo zkusenosti s MB Albatron KX600Pro? ( http://www.albatron.com.tw/english/i....asp?pro_id=65 ) Vypada celkem solidne, cena minimalni, zaruka 36mesicu.
Zajima me predevsim stabilita a O/C potencial.
Mate nekdo zkusenosti s MB Albatron KX600Pro? ( http://www.albatron.com.tw/english/i....asp?pro_id=65 ) Vypada celkem solidne, cena minimalni, zaruka 36mesicu.
Zajima me predevsim stabilita a O/C potencial.
Bohuzel je omezen rozpocet, a 8KRA2+ ci 8KRA2L si nemohu dovolit do toho stroje dat. Kdyby to nespechalo do konce tohoto tydne, tak bych pockal na novy model Epox 8KRA ci EPOX 8KRAL, ale bohuzel to specha. A nechce se mi uz brat KT400(A). Vazne to nikdo neznate?
Je mi to jasne, ze kvalitni board je zaklad, nejsem zas tak blbej jak vypadam, ale opravdu je brutalni cenovy limit. A to, ze temer cele O/C forum beha na KRA2+ neznamena, ze to musi byt super deska. Ja tomu verim, ale za posledni dobu mi chodi infomace od pratel co ty desky maji, ze v tom velice rady umiraji SATA disky (2x Seagate 7200.7 a 1x Maxtor). Bohuzel reseni jeste nenasli a nezda se mi, ze by to byla jen nahoda (btw. oni netaktuji). Jeste se rozhodnu zda penize do tohoto nebo radeji Epox 8K9A7L s KT400A ( http://www.epox.com/html/motherboard...9A7I%20&lang=1 ). Nejake dalsi informace? Nikdo vazne tu desku nezna, nesetkal se s tim?
No Albatron ma celkom slusnu vybavu v pomere cena/vykon.Co sa taktovania tyka je to tiez celkom v pohode.Ale necakaj tie najlepsie vysledky.Je to nieco ako GIGABYTE akurat ze lacnejsi.![]()
KILL -9 .If U step out of line :),Pre Zillu SILENCE!!! I KILL YOU!!!:)
nez sem koupil tuhle 8RDA3 2.0 tak sem se kurevsky rozhodoval co koupit, a jedna teze byla i Albatron KX600 Pro, jeji BIOS sice nema delicku, ale jinak ma snad vse a mozna i neco navic co spravny OCer potrebuje... navic ma 3Com sitovku, 6ch. zvuk, aktivni chladic na NB... pohoda... KT600/8237 za 2450Kč s DPH (Impact Computers) je naprosto KOOL! hej? Di do toho!
Veganism is an answer for your cruelty, selfish, bloody profity, nature destruction and endless ignorance.
AMD Athlon XP 2500+@3200+/1.60V (!!!)
512MB DDR 400MHz/2.5 (~436+) @ 2.0-3-3-11/2.9V
EPoX 8RDA3I (rev2.0), GeForce3 oc., atd..
Prime testing in progress..
Jak nema delicku, nejak nechapu? Jeji taktovaci schopnosti jsou velice dobre co jsem se alespon docetl, ale cos myslel tou delickou nechapu, to jako kdyz placnu 133FSB CPU na 166FSB, tak se mi neprehodi delicka ci co?
to samozrejmne ma, jen se sama hardwarove prehazuje pokud nahodis nejaky stupen df. FSB (133-166, 166-200) ale nemuzes ji bohuzel menit v BIOSU, coz je skoda, obcas se stane ze kdyz taktujes tak to nejaky komponent (pri vyssi FSB->napr. 178MHz)nezvladne, treba AGP nebo nejaky komponent v PCI slotu...
PS:uz si jo koupil?
Veganism is an answer for your cruelty, selfish, bloody profity, nature destruction and endless ignorance.
Jeste sem ji nekoupil, neni skladem v CR (dle dodavatele). Pokud ji koupim (alespon na test), tak dam vedet. Nejake nedefaultni frekvence mi nevadi, bude to behat bud 166 ci 200MHz FSB, takze zbytek me nijak netizi. Dikes za tipy.
hej zkus www.impactcomp.cz tak ji maj.. cekni to na dobirku... bye.
Zitra si tam pro ni jdu, konecne je aj PRO verze v Praglu)) Dikes za tip. Do patka sem hodim zkusenosti s touto deskou a CPU AMD Duron 1400. Dle casu hodim aj par cisel, ale to neni jeste jiste, mam toho tedko moc, tak budu rad, kdyz to placnu do PC a rozjedu
![]()
Tak jsem ji ve stredu koupil a ve ctvrtek hezky vratilBohuzel na ni nebehala vubec 3COM sitovka jak mela, coz byl jeden z duvodu proc jsem ji tez chtel
Jinak deska sama o sobe je to vazne super povedeny kousek. Perfektni moznosti na pretakt (veskera napeti krom chipsetu jdou menit, multiplikator taky bez problemu). Co se tyce stability, tak tez nebyl problem (tech asi 20hod mi na tom bezel duron 1400@2000 se zvysenim voltaze z 1.5V na 1.55V). Opravdu skoda, ze ta sitovka se tvarila oki a nakonec byl problem s ni komunikovat s okolim. PCI 3COM aj Realtek 8139 vse to behalo bez problemu. Takze pokud nekomu staci verze KX600 (prave bez sitovky) nebo natrefi na kousek s dobrou integrovanou sitovkou (doufam, ze to neni problem trvaleho razu u vsech desek, ktery bude mozna nekdy resen novymi drivery ci nejakou "zaplatou" v BIOSu), tak neni co resit. Za nejake 2300Kc celkem solidni deska s triletou zarukou. I diky tomu, ze byla deska vadna, tak jsem spokojen. Uz jsem si vyhledl novy model od EPOXu 8KRAI (maji je Actebis) a ten snad bude slapat jak ma
![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)