Výsledky 1 až 16 z 16

Téma: Debian kolik CD a verze?

Standardní Debian kolik CD a verze?

Zdravim ,tak du si stahovat ten debian , a jeste se chci pro jistotu zeptat ,co si mam presne stahnout ,na vyber tu je neco jako:

debian-30r1-i386-binary-1.iso 04-Aug-2003 03:11 584M
    debian-30r1-i386-binary-1_NONUS.iso 30-Jul-2003 15:36 647M
    debian-30r1-i386-binary-2.iso 30-Jul-2003 15:44 645M
    debian-30r1-i386-binary-3.iso 30-Jul-2003 15:23 645M
    debian-30r1-i386-binary-4.iso 30-Jul-2003 15:26 644M
    debian-30r1-i386-binary-5.iso 30-Jul-2003 15:29 643M
    debian-30r1-i386-binary-6.iso 30-Jul-2003 15:32 643M
    debian-30r1-i386-binary-7.iso 30-Jul-2003 15:39 339M
    debian-update-3.0r1-i386.iso 30-Jul-2003 15:34 138M

,takze bych se chtel zeptat ,co mi bude stacit pro instalaci a jeste radsi taky jestli mam stahnout 3.0_r0/ nebo 3.0_r1/ asi budu stahovat 3.0_r1/ ,ale radsi se ptam ,abych zas neco nepos*** ,jako se mi to bezne stava
    *NIX GG

Standardní

Pokud mas na tom stroji pristup k netu, staci prvni CD (preferuju NONUS - jinak asi porusujes exportni zakony), nainstalujes to z toho, zbytek dotahas pres apt z netu.
    Pokud nemas net, tak stahuj asi vsechno...

BTW: Je to stable, takze pokud chces novy veci, musis si nastavit source na unstable a udelat velky update celyho systemu (pokud chces unstable a nemas net, tak ti je Debian k nicemu...)
    In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? | Nesnáším wide monitory.
    Workstation: Xeon E3-1275v5 :: Silentmaxx TwinBlock fanless :: Fujitsu D3417-B :: 32 GB ECC DDR4 :: Radeon Pro WX 2100 fanless :: Dell UP2715K :: Gentoo
    Server: Xeon E3-1245v6 :: Supermicro X11SSH-F :: 32 GB ECC DDR4 :: Aquantia 5GBase-T :: 36 TB storage :: Gentoo Hardened

Standardní

Ok tak stahuju NONUS ,akorat by me zajimalo ,co to NONUS znamena
    *NIX GG

Standardní

Jo jeste neco ,doufam ze neni problem ,kdyz ten Debian stahuju pod windows? ,protoze sem takhle stahoval RH ,a pak sem ho vubec nerozchodill , a tet ve winech musim delat neco do skoly ):
    *NIX GG

Senior Member minceVIP Avatar uživatele sisi
    Vliv
    294

Standardní

Citace Původně odeslal Hanta
    Jo jeste neco ,doufam ze neni problem ,kdyz ten Debian stahuju pod windows? ,protoze sem takhle stahoval RH ,a pak sem ho vubec nerozchodill , a tet ve winech musim delat neco do skoly ):
    Nechapem preco by to mal byt problem... iso ako iso.
    Intel Core 2 Duo E6600 @ 3.2GHz (8 * 400MHz) @ 1.3V with Zalman CNPS9500 AT @ 1800RPM, ASUS P5B Deluxe/WiFi, 2x1GB Corsair Twin2X PC2-6400 DDRAM @ 400MHz (4-4-4-12) @ 2.1V, Leadtek 8800GT 512MB, WD Caviar SE16 250GB, Asus DRW-1608P3S, Creative SB Audigy Value, Logitech X-230 speakers, Enermax Liberty 400W, 2x120mm Thermaltake case fan @ 1800RPM, Thermaltake Aguila black case, HP LP2065 LCD, Logitech MX400

Standardní

Debian by mohl byt zajimavej, kolem Vanoc by mela byt nova verze
    Chystam se taky zkusit az vyjde

Standardní

Citace Původně odeslal dekon
    Já ho mám čerstvě nainstalovaný a vrchol úspěchu pro mne znamenalo, že jsem rozjel Xka a myš.
    Dneska se chystám na zvukovku

Standardní

Citace Původně odeslal Apokeus
    Já ho mám čerstvě nainstalovaný a vrchol úspěchu pro mne znamenalo, že jsem rozjel Xka a myš.
    jj, taky se chystam na zvukovku, ale ve Slackware 9.1
    ASUS P5B-VM, Intel Pentium IV 3.0GHz, 2x512MB DDR2 667MHz, Seagate Barracuda 7200.10 250GB 16MB cache, Liteon SOHW-1673S, CoolerMaster Centurion 541, Genius HT 5.1, Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 CZ černá OEM, Razer Diamondback Chameleon, Fujitsu-Siemens P19-2

Standardní

ad NONUS: to je soft, kterej nelze distribuovat v USA - kvuli jejich pojebanymu pravnimu systemu... vetsinou uzitecny veci
    Imagine there's no heaven and at once the sky is the limit
    Photoblog | Kapela

Standardní

Citace Původně odeslal Wohmatak
    ad NONUS: to je soft, kterej nelze distribuovat v USA - kvuli jejich pojebanymu pravnimu systemu... vetsinou uzitecny veci
    Hehe ,tak to je dobry ,pekne to rozdelujou
    *NIX GG

Standardní

Citace Původně odeslal Hanta
    Citace Původně odeslal Wohmatak
    Hehe ,tak to je dobry ,pekne to rozdelujou
    .... musi
    totiz rikam, byvaji tam uzitecny veci, i kdyz ti ted uz nepovim co presne je to uz chvile co sem jel na debianu... ale sem si jist ze na debian.org a mozna spis na packages.debian.org (mimochodem neni to ve FAQu ohledne balickovacich systemech distribuci? )
    Imagine there's no heaven and at once the sky is the limit
    Photoblog | Kapela

Standardní

Jezismajra co vam tam nechodi? Proste tam prekopiruju svuj XF86Config ze staryho systemu a jedu - vpodstate okamzite. Na zvukovku alsaconfig, parkrat zmacknout ENTER a zvukovka hraje. V MDK a jinych distribucich se pouziva uplne stejny SW takze nevidim duvod proc by to nemelo fungovat...

Ale bacha: uvedomte si, ze je to stable, takze XFree 4.1.0 je na dennim poradku, takze se pak nedivte kdyz to nebude podporovat nejaky ten kus HW, protoze je to STABLE
    In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? | Nesnáším wide monitory.
    Workstation: Xeon E3-1275v5 :: Silentmaxx TwinBlock fanless :: Fujitsu D3417-B :: 32 GB ECC DDR4 :: Radeon Pro WX 2100 fanless :: Dell UP2715K :: Gentoo
    Server: Xeon E3-1245v6 :: Supermicro X11SSH-F :: 32 GB ECC DDR4 :: Aquantia 5GBase-T :: 36 TB storage :: Gentoo Hardened

Standardní

Citace Původně odeslal Gargamel
    Jezismajra co vam tam nechodi? Proste tam prekopiruju svuj XF86Config ze staryho systemu a jedu - vpodstate okamzite. Na zvukovku alsaconfig, parkrat zmacknout ENTER a zvukovka hraje. V MDK a jinych distribucich se pouziva uplne stejny SW takze nevidim duvod proc by to nemelo fungovat...

Ale bacha: uvedomte si, ze je to stable, takze XFree 4.1.0 je na dennim poradku, takze se pak nedivte kdyz to nebude podporovat nejaky ten kus HW, protoze je to STABLE
    Jo, Xka mám 4.1 a na starém systému (Mandrake 9.1) jsem měl verzi vyšší, pochybuju, že by to bylo zpětně kompatibilní.
    btw: Moje zvukovka pod alsou není podporována.

Standardní

Jo, Xka mám 4.1 a na starém systému (Mandrake 9.1) jsem měl verzi vyšší, pochybuju, že by to bylo zpětně kompatibilní.
    Nhranim novych veci do stable debianu se zabyva stranka:
    http://debian.malyjarda.cz/
    Na abclinuxu je plno plno diskuzi o tom jak do stablu dostat nejnovejsi Xka, chce se to jen mrknout

P.S: Stahoval jsi ISO image, usuzuju, ze mas dobry pripojeni na net - nebylo by lepsi upgradnout si system pomoci apt-getu na testing verzi?
    At se nemusis sr*t s nejakyma novyma verzema...

Standardní

Nhranim novych veci do stable debianu se zabyva stranka:
    http://debian.malyjarda.cz/
    Na abclinuxu je plno plno diskuzi o tom jak do stablu dostat nejnovejsi Xka, chce se to jen mrknout

P.S: Stahoval jsi ISO image, usuzuju, ze mas dobry pripojeni na net - nebylo by lepsi upgradnout si system pomoci apt-getu na testing verzi?
    At se nemusis sr*t s nejakyma novyma verzema...
    Je mi líto, mám jen dial-up, cd s debianem mám sehnané od mého švagra, mám 7xCD Woody Debian 3.0 a 10CD Sid Debian, jenže ty unstable cd má teď půjčené kámoš (hpcpg), takže jsem zatím instaloval jen s woodym

Standardní

Alespon nejsem s tim dial-upem sam

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. mechanika spatne cte CD, nakonec ale precte
    Založil podws v sekci fóra Optické, přenosné a jiné disk(et)y
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 13.09.2004, 17:38
  2. Boot cd XP
    Založil Tykoxo v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 13.01.2004, 23:29
  3. Audio CD na CD-RW
    Založil Marek v sekci fóra Optické, přenosné a jiné disk(et)y
    Odpovědí: 1