plz poradte mi nekdo jak tu blbost vypnoutnikdo se ke me nedostane na ftp ani na web...
plz poradte mi nekdo jak tu blbost vypnoutnikdo se ke me nedostane na ftp ani na web...
Celer tualatin 1000@1670 MHz, 1.675 V - vodnik, Abit ST6-Raid, 512 MB SDRAM, 2x Seagate Barracuda ATA IV 80 GB, Hercules Fostissimo III 7.1, Genius Home Theatre, Chieftec DA-01SL-D, internet connection - ADSL (512/128)
1) Telnet 10.0.0.138
2) v promptu zadat "ip" (vsechny commandy bez uvozovek)
3) potom "config"
4) nakonec "config firewalling=off"
Kazdopadne bud opatrnej a nejakej sw firewall si tam rozhodne nainstaluj
noc dekuju!!! firewall to zrusilo ale stejne se dostat na compa nemuzu a nevim proc sakra!
Celer tualatin 1000@1670 MHz, 1.675 V - vodnik, Abit ST6-Raid, 512 MB SDRAM, 2x Seagate Barracuda ATA IV 80 GB, Hercules Fostissimo III 7.1, Genius Home Theatre, Chieftec DA-01SL-D, internet connection - ADSL (512/128)
Urcite bezi NAT, takze potrebujes namapovat porty. Jednoduse to lze opet pres telnet, v promptu zadat NAT, potom zadat defserver x.x.x.x (adresa PC v lokalni siti). Tato funkce zapne presmerovani veskereho neznameho provozu na tuto adresu (nezapomen na nejaky firewall na PC). Nevim jestli ST510 ma stejnou chybycku jako ST Pro, ktera spociva v tom ze ST presmerovava i DNS dotazy na toto PC. Na jednotlivych PC je tedy nutne zadat DNS servery providera. Mirne slozitejsi cesta je pak konfigurace jen forwardovani urcitych portu (v tvem pripade patrne 80 a 21).
BTW firewall si klidne na tom ST znovu zapni, ve standardni konfiguraci nebrani nicemu
tak mi to konecne jede!! bomba mox tnx!!!
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)