Po par sekundach napise "nespecifikovana chyba cile" a vyhodi CDRW. Chyba Cedecka to neni, v jine vypalovacce OK. Poradte prosim.
Po par sekundach napise "nespecifikovana chyba cile" a vyhodi CDRW. Chyba Cedecka to neni, v jine vypalovacce OK. Poradte prosim.
To robila aj kamoske, odisiel jej laser. Robi to aj s inymy RW?
AMD Athlon 1700XP+@2400XP+ DUT3C JIUHB default VCore, MB Epox 8k9a, Arctic Cooling Copper Silent TC, 256MB DDR266 Apacer CL2, HDD Hitachi DeskStar 250GB PATA, Sapphire ATI 9100 64MB, TEAC CDW58E, EIZO L568 @ DVI, 2x audio zostava
Zkousel jsem jen Verbatim, jine nemam. Cedecka ale precte a i zkopirujePůvodně odeslal Axel
![]()
Ale nevie na nich palit,proste CD vypluje von. CDR ide predpokladam este dobre.
AMD Athlon 1700XP+@2400XP+ DUT3C JIUHB default VCore, MB Epox 8k9a, Arctic Cooling Copper Silent TC, 256MB DDR266 Apacer CL2, HDD Hitachi DeskStar 250GB PATA, Sapphire ATI 9100 64MB, TEAC CDW58E, EIZO L568 @ DVI, 2x audio zostava
to jsem jeste nezkousel, ale doufam, ze jo
Mne to robilo podobnu chybu ak bolo CDRW naformatovane a nahrate na inej napalovacke ktora podporuje vyssie rychlosti. To jest ak som 2X-4X CDRW naformatoval a nahra na mechanike TEAC 512EB pripadne 524 ktore podporuju aj 10x tak som ho v pohode v HP precital ale zmazat som ho nevedel. Musel som ho zmazat na TEAC a potom uz islo ciste nahrat na HP
ASUS P4PE, 2.4@2.7 BOX, 512MB (Twinmos), Gigabyte 9700PRO, Live 1024, TV card (Aver), 2xHDD, CD-RW, DVD-ROM, case 3R System NEON Light, Enermax EG365AX-VE, ...XP/98
V čem pálíš? Nepoužíváš náhodou soft od Veritasu, který se k HP přibaluje? U staré vypalky se to jmenovalo MyCD a teď u dvd300e, co mám v práci tomu říkají RecordNow a přesně jak si napsal není schopný vymazat CD - RW. Pokud je to tak, řešení je jednoduche, vypaluj v jiném programu. Já jsem si do práce vyřval Nero a je po problému. Testnout to můžeš třeba i s clonecd, to taky vymazává a kvůli velikosti není problém stáhnout ho i přes modem.
Palim v Neru. Zkousel jsem ted vypalit smazane CDRW a vyhodilo mi to chybu "SCSI Target error", nemam neco spatne nastaveno?
Skus dat rychlost na 2x... a daj vediet
Takze, kdyz jsem dal smazane 700 MB CDRW (4x-10x prepis) 4x vypalit - hodilo chybu, ale kdyz jsem dal vypalit 650 MB CDRW (2x-4x prepis) 4x vypalit, tak to jde. I potom zase smazat.Původně odeslal Axel
Mel jsi pravdu, po smazani to slo, alespon u jednoho CD vypalit i smazat. Dik.Původně odeslal Ondrejc
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)