Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: Je mezi FSB a pamětí dělič nebo násobič?

Standardní Je mezi FSB a pamětí dělič nebo násobič?

Chtěl jsem se zeptat jestli je mezi pamětí a FSB ňákej dělič nebo násobič.
    Já jsem totiž slyšel, že když hodim FSB na 166Mhz tak by mi paměti měli jet taky na 166Mhz. Respektive 333Mhz u DDRek.
    Je to tak nebo neni?
    Life is easier when you are told what to do, but it isn't real life.

Standardní

jj je tam delicka.Zalezi jakou mas desku.Ja si u sebe muzu z nekolik aruznych vybrat.Tak jak to popisujes ty by byla delicka 1:1,ale existuju ruzne.....Mrkni do biosu jestli tma mas nejake nastaveni
    https://www.zvirecitricka.cz - obchod s tričky a jiným zbožím se zvířecími motivy
    https://www.litho.cz/ - kása světla a stínu, lithophane, noční světla

Standardní

Citace Původně odeslal Wolferine
    jj je tam delicka.Zalezi jakou mas desku.Ja si u sebe muzu z nekolik aruznych vybrat.Tak jak to popisujes ty by byla delicka 1:1,ale existuju ruzne.....Mrkni do biosu jestli tma mas nejake nastaveni
    Nejsem si jistej, ale mam tu navod k BIOSu. To je jediný co mám, protože mi starší brácha BIOS zahesloval a já jaksi nevim heslo. ALe myslím, že když mám VIA KT400V nebo něco takovýho, tak tam žádnej dělič neni.

Senior Member minceVIP Avatar uživatele riksa
    Věk
    44
    Vliv
    325

Standardní

Citace Původně odeslal josefec
    Nejsem si jistej, ale mam tu navod k BIOSu. To je jediný co mám, protože mi starší brácha BIOS zahesloval a já jaksi nevim heslo. ALe myslím, že když mám VIA KT400V nebo něco takovýho, tak tam žádnej dělič neni.
    musi tam byt, jestli je to kt400, tak bude mit delicku 1/5, tj. 166/66/33 (fsb/agp/pci). jak na zaheslovanej bios, to nevim - co takhle clear cmos?
    i3 3240@default || Gigabyte Z77-D3H || 2x4GB Kingston DDR3 1600 || Sapphire 7750@default|| Default cooling || WD 500AAKS + Samsung F2 1.5TB || Lite-on 1673 || Corsair HX520 || Chieftec DX-01BL-D-U || MS Natural Keyboard 4000 || Logitech MX1000 || HP LP2065
    "Der Kaiser Franz Straka", 3/11/05 in lidovky.cz: "Pokud vím, svět byl stvořen Adamem a Evou a u toho bychom měli zůstat."

Standardní

Citace Původně odeslal riksa
    musi tam byt, jestli je to kt400, tak bude mit delicku 1/5, tj. 166/66/33 (fsb/agp/pci). jak na zaheslovanej bios, to nevim - co takhle clear cmos?
    Mě, ale nešlo o AGP ani PCI mě šlo o paměti. A smazávat CMOSku to právě nechci.

Senior Member mince Avatar uživatele UFo
    Vliv
    286

Standardní

u KT333 a KT400 nad FSB166 jedou DDR333 jen synchronne
    Durex Applebred 1400 | Asrock K7NF2-RAID | 2x 512MB DDR 400 PQI | Inno3D gf4mx440 | WD 3200YS + 60GB Baracuda V | DVD-RW NEC 3551A | Seasonic S12-430W | M-Audio DX4 + Koss Porta Pro | Hyundai Q790 Silver | Logitech Office Internet Keyboard + MS Wireless Intelli Mouse Explorer 2.0A

Senior Member mince Avatar uživatele UFo
    Vliv
    286

Standardní

Citace Původně odeslal riksa
    nebo to heslo uhodnout ne? copak nekoukate na americke filmy? , jak tak sedi zkuseny americky hacker u PC (pardon u Applu ) a behem nekolika sekund to heslo uhodne (samozrejme bez nabourani do systemu - tohle delaji jen prasata a ne machri z hollywoodu)

Durex Applebred 1400 | Asrock K7NF2-RAID | 2x 512MB DDR 400 PQI | Inno3D gf4mx440 | WD 3200YS + 60GB Baracuda V | DVD-RW NEC 3551A | Seasonic S12-430W | M-Audio DX4 + Koss Porta Pro | Hyundai Q790 Silver | Logitech Office Internet Keyboard + MS Wireless Intelli Mouse Explorer 2.0A

Senior Member minceVIP Avatar uživatele riksa
    Věk
    44
    Vliv
    325

Standardní

2UFo: jasne, tam jsou hesla typu: "welcome", "password", "access", pripadne si hrdina pomuze zadnimi vratky pomoci tajneho prikazu "show-me-the-password"
    i3 3240@default || Gigabyte Z77-D3H || 2x4GB Kingston DDR3 1600 || Sapphire 7750@default|| Default cooling || WD 500AAKS + Samsung F2 1.5TB || Lite-on 1673 || Corsair HX520 || Chieftec DX-01BL-D-U || MS Natural Keyboard 4000 || Logitech MX1000 || HP LP2065
    "Der Kaiser Franz Straka", 3/11/05 in lidovky.cz: "Pokud vím, svět byl stvořen Adamem a Evou a u toho bychom měli zůstat."

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. FAQ - Ctete prvni [UPDATE 25.11.2004]
    Založil wong v sekci fóra Operační systémy na bázi Unixu
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 08.10.2006, 22:40
  2. Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 16.01.2006, 20:16
  3. Je to dlouhy, ale precteni stoji za to...
    Založil Ogre v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 23.01.2004, 23:52
  4. Kolik typu je RAID? (1,3,5,0,...)
    Založil Lada Zuzjak v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 07.11.2002, 09:04

Pravidla přispívání