Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: nenabehnou xp-spěchá

Junior Member
    Vliv
    275

Standardní nenabehnou xp-spěchá

mam xp-profesional a do ted jely ok dnes jsem nainstaloval driver na desku nforce2 400 a restart vse ok pak zaplatu na virus blaster v xp a zaplatu na nepovoleny pristup na vzdalenou plochu a restart a vse ok pak sem vypl komp a po asi hodine jsem ho znovu zapl a objevila se mi obrazovka s nahravanim windows pak black obrazovka a do obrazovky pro zadavani heslo se to uz nedostane! co je proboha s tim ze by nesedly nforce ovladace nebo zaplaty?please help me! na forum jsem se dostal pres knoppix linux z cd zajimavy op system trochu v nem ale plavu dost vzdaleny od winXP!

Senior Member
    Vliv
    275

Standardní

zkus do nouzaku a vsechny zaplaty a ovladace na desku odinstni
    pak zkus nud naky starsi nebo jen tu nejnutnejsi zaplatu
    AMD x4 640::cooler Noctua U12P::2*2048MB DUAL A-DATA 2000Mhz ::GA -870A -UD3 rev.2.2:: OCZ 60 GB SSD::G8800GT::Genius5.1HTDELUXE::SUNBEAM TRANSFORMER::SEASONIC 430W

Junior Member
    Vliv
    275

Standardní

Citace Původně odeslal WAR-TIN
    zkus do nouzaku a vsechny zaplaty a ovladace na desku odinstni
    pak zkus nud naky starsi nebo jen tu nejnutnejsi zaplatu
    do nouzaku se nedostanu!at vyberu cokoliv tak furt black window!

Standardní

ja jsem fcera resil to samy
    Bohuzel to vyresilo az format c: a install W2K... Hazelo to nejakou chybu s logovanim, tak jsem to vymazal...
    1st machine: GA-EP45-DS4, E5200 + Ninja 2, 4x2GB Kingston, ATI HD4670 + Accelero S1, 2xWD6400AAKS, NEC 7203S, Antec Solo + Corsair TX650, Logitech Cordless Internet Pro, Creative Inspire 5300, HP L1955, Win7 x64, Xubuntu x64
    2nd machine: MSI H61MA-E35, Celeron G530 + box, 4GB Kingston, CM Elite 341 + Fortron 350W, M$ mouse, noname keyboard, LG1952S, Win7 x64
    Mobile machine: Dell E6420, i3, 8GB RAM, 500GB HDD, Deuter Giga II
    Server: HP MicroServer N40L, 500GB system, 2xWD7500AAKS data RAID1, CentOS x64
    Zbytek: Samsung CLX-3160N, 2x APC Back-UPS ES 700VA, APC Smart-UPS SC 620VA, AverTV Volar HD Pro, Asus WL-520gC + Linksys WRT54g s DD-WRT

Standardní

Hele zkus bootovat z CD Win XP tam se doklepej až na renovace sytemu. Cvakáš jako kdyby jsi chtěl instalovat a po výběru disku to tam někde je. Systém ti to pouze přeistaluje ale programy, hry, nastavení vše je do puntíku OK. Akorát ještě musíš na istalovat SP1a aby ti neblblo připojení k internetu a zobrazení HTML. Kdyžtak napiš, ale tohle je 100%!!! Nic se ti s tím nestane.

Standardní

To by mělo fungovt, ale reinstall windowsů zabere vždy. Neřikám, že proti opravě něco mám, ale nevěřim tomu zrovna nejvíc, protože to je zas ňáká Billovina.
    Life is easier when you are told what to do, but it isn't real life.

Junior Member
    Vliv
    275

Standardní

Citace Původně odeslal Dominator
    Hele zkus bootovat z CD Win XP tam se doklepej až na renovace sytemu. Cvakáš jako kdyby jsi chtěl instalovat a po výběru disku to tam někde je. Systém ti to pouze přeistaluje ale programy, hry, nastavení vše je do puntíku OK. Akorát ještě musíš na istalovat SP1a aby ti neblblo připojení k internetu a zobrazení HTML. Kdyžtak napiš, ale tohle je 100%!!! Nic se ti s tím nestane.

nějak mi to zas funguje nic jsem s tim nedělal akorát při prvním spuštění pc mi to píše system disk failure no že nemam disk ale po restartu to vždy už fachá!

Standardní

Tak to vypadá, že ty wídle sou v poslednim tažení z vlastní vůle. Asi trpěj těžkejma depkama. I když já bych pro jistotu na ten disk poštval utilitu vod výrobce a taky bych si čeknul RAMku třeba Memtestem, abych si byl jistej, že mi neumírá HW. Prkno bohužel asi nevotestuješ, takže potom ti už asi zbyde jenom ten formát a nová instalace Wídlí. A když to bude kravnout dál, tak asi novj MB.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. ATI Catalyst™ 5.11 WHQL
    Založil Spajdr v sekci fóra Grafické karty
    Odpovědí: 33
    Poslední příspěvek: 27.11.2005, 21:36
  2. Zničeho nic mi klekly Win Xp a za nic na světě nenaběhnou!
    Založil 24-bit v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 30.06.2004, 14:34
  3. XP se samy nevypnou, jak na to ??? SPĚCHÁ!!!, pls
    Založil Mojda v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 21
    Poslední příspěvek: 16.06.2003, 09:00
  4. Pruser s XP - specha
    Založil Pavlis v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 19
    Poslední příspěvek: 20.01.2003, 11:05

Pravidla přispívání