cau zkousel jsem ovladace od ati do mdk a mam problem. pise to konflikt verzi s libgl.so.1.2 v nejakym baliku XFree. Jak to tam mam dostat? jsem zacatecnik tak me nefackujte![]()
cau zkousel jsem ovladace od ati do mdk a mam problem. pise to konflikt verzi s libgl.so.1.2 v nejakym baliku XFree. Jak to tam mam dostat? jsem zacatecnik tak me nefackujte![]()
zkus pri instalaci toho rpmka dat --nodeps --force. Uvidis co to udela. Az budes mit tohle hotovy, je jeste potreba prepsat tu libGL knihovnu - ale na te uz mozna v mdk nejaky nastroj...
In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? | Nesnáším wide monitory.
Workstation: Xeon E3-1275v5 :: Silentmaxx TwinBlock fanless :: Fujitsu D3417-B :: 32 GB ECC DDR4 :: Radeon Pro WX 2100 fanless :: Dell UP2715K :: Gentoo
Server: Xeon E3-1245v6 :: Supermicro X11SSH-F :: 32 GB ECC DDR4 :: Aquantia 5GBase-T :: 36 TB storage :: Gentoo Hardened
skus radsej slack nez mdk ja som mal tiez problem nez som nepresiel na slack tam sa da zistit preco ti nufunguje mdk ma v tom CHAOS.
Mne napriklad detekoval dve karti![]()
A nakoniec bol problem v tom ze som mal jadro ktore sa nepohodlo s cipsetom KT4![]()
2 karty sou vporadku, ta druha je jako druhej vystup.
In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? | Nesnáším wide monitory.
Workstation: Xeon E3-1275v5 :: Silentmaxx TwinBlock fanless :: Fujitsu D3417-B :: 32 GB ECC DDR4 :: Radeon Pro WX 2100 fanless :: Dell UP2715K :: Gentoo
Server: Xeon E3-1245v6 :: Supermicro X11SSH-F :: 32 GB ECC DDR4 :: Aquantia 5GBase-T :: 36 TB storage :: Gentoo Hardened
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)