Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: Po zásahu s PM7 zmyzol HDD,Pomožte

Standardní Po zásahu s PM7 zmyzol HDD,Pomožte

Mám problém. Pomocou Partition Magic 7 som presúval zo 40Gb patricie 2Gb na inú robil som to ako vždy. Po chvíľke napísalo: ERROR #1531 TOO FEW CLUSTERS! A teraz táto 40Gb patrícia neexistuje pozná ju len PM7. Ale WIN ju nepozná. Neviete ako to dať do kopy bez toho aby som použil FORMÁT?

Senior Member Avatar uživatele PetrT
    Vliv
    334

Standardní Re: Po zásahu s PM7 zmyzol HDD,Pomožte

Citace Původně odeslal ovca
    Mám problém. Pomocou Partition Magic 7 som presúval zo 40Gb patricie 2Gb na inú robil som to ako vždy. Po chvíľke napísalo: ERROR #1531 TOO FEW CLUSTERS! A teraz táto 40Gb patrícia neexistuje pozná ju len PM7. Ale WIN ju nepozná. Neviete ako to dať do kopy bez toho aby som použil FORMÁT?
    Neco podobneho se stalo kamosovi (ten delal resize clusters), po bootu woken mu to hlasilo chyby disku ktere "uspesne" opravoval. Dokud se partition nezrusila. Videl ji PM8 jako Other. K te obnove...

pouzil jsem "PC Inspector File Recovery", ale ten padal pri skenovani disku. Nakonec se vsechny data podarilo obnovit "Runtimes Getdataback For Ntfs v2.25", sice to trvalo par hodin, ale 70GB bylo zpet.

web: Apple MacMini 2018 | Intel i5 3.0GHz | 16GB RAM | 512GB SSD | Dell U2412M
    games: Intel i5-2500K@4GHz | GB Z68MA-D2H | Kingston HyperX 8GB DDR3 | MSI GTX770 Lightning | Samsung 840 EVO 120GB + Crucial MX300 525GB | Seasonic M12II 620W
    data: Intel G2020 | GB B75M-D3V | Transcend 4GB DDR3 | 4x WD RED 3TB | Ubuntu Server

Standardní

Nevim, co presne ti to vyvolalo, ale zkus se kouknout, jestli te partition jen nestratilo prirazene pismenko, a je tedy jen skryta.
    EPOX 8K9A3+, AMD Athlon XP 2100@2700, SPIRE FalconRock II, 512MB DDR400, WD120GB, GF4 MX, LCD Acer AL1721

Senior Member Avatar uživatele PetrT
    Vliv
    334

Standardní

Citace Původně odeslal lordofworlds
    Nevim, co presne ti to vyvolalo, ale zkus se kouknout, jestli te partition jen nestratilo prirazene pismenko, a je tedy jen skryta.
    U toho "meho" disku bylo v PC inspektoru uvedeno "PowerQuest PartitionMagic 8.0 Recovered" ... a disk byl v haji

web: Apple MacMini 2018 | Intel i5 3.0GHz | 16GB RAM | 512GB SSD | Dell U2412M
    games: Intel i5-2500K@4GHz | GB Z68MA-D2H | Kingston HyperX 8GB DDR3 | MSI GTX770 Lightning | Samsung 840 EVO 120GB + Crucial MX300 525GB | Seasonic M12II 620W
    data: Intel G2020 | GB B75M-D3V | Transcend 4GB DDR3 | 4x WD RED 3TB | Ubuntu Server

Standardní

HDD je vidno nieje skrytý má aj písmeno aj farbu v PM7 (ružovo-fialovú).
    NTFS ako ostatné disky. Skusím pozrieť tie programy lebo tam má asi 60 filmov a asi by som to potom rozkopal ak by som to nedal dokopy .
    dík

Standardní

Oprava písmeno nemá ani sa nedá prideliť.
    Ale už som to vyriešil, takto:
    GBRNTFS 2.25 mi nešiel pod XP ale ja som našiel kde na CZ 2.22 ta mi ide, tak som ju pustil: ten zapis logickej jednotky opravil, ale jednotka nebola vidno tak som pustil PM7: PTM som kliknul na H: dal ADVANCED a až teraz bola konečne vysvietená kolonak: CHANGE DRIVE LETTER dal som jej pismeno a už to beži.
    2problém: potrebujem premiestniť 2GB z konca na začiatok a pridať to k HDD E: ale ked dám presunut z konca H: pred H: tak to píše tú istú chybu o ktorej som už písal. NEEXISTUJE ešte nejaký iný spravca patricií?
    DÍK

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání