Kde mam zohnat gumu na vyrezanu bocnicu.
Vyrezal som ju frezou a potrebujem gumou to oblozit.
Ale potreboval by som gumu v tvare "U" aby som to tam mohol nasunut.![]()
Kde mam zohnat gumu na vyrezanu bocnicu.
Vyrezal som ju frezou a potrebujem gumou to oblozit.
Ale potreboval by som gumu v tvare "U" aby som to tam mohol nasunut.![]()
PC STORM
Ja som na to nasiel dobry drot.Je to dvojlinka v takom gumovom obale.Ma to asi 3*5mm.Takze to z jednej starny narezes vytiahnes tie 2 droty, a mas ucko ktore potrebujes -je to najlacnejsie, takze obehni obchody z kablami..
C2D @ 3GHz + Ninja || 2GB RAM || Wide 20" p-mva LCD || M-Audio revo 5.1 || Sennheiser HD595 || Logitech G5 mouse
Já na to lepil takovou malou bužírku, i když sem nepotřeboval. Ale pak se mi tak nějak opadala. Tak sem jí strhnul a mam to bez ní.
MacBookPro 13 (mid 2014): Intel Core i5-4278U 2,6GHz | Intel Iris 5100 | 8GB RAM | 128GB SSD | 2560x1600 @ best for retina || HP LP2475w @ DP 1920x1200 || OSX 10.11.2
ProBook: HP ProBook 650 G1 @ Core i5 4200M 2,5GHz | Intel HD4600 | 12GB RAM | 500 GB Seagate HDD 7200 || 1920x1080 || HP LP2475w @ DP 1920x1200 || Win10 Ent 64bit
iPhone 6 Plus 16GB Space Gray | iOS 9.2
Aky drot si myslel lebo ja by som tam potreboval cca taky aspon 5mm siroky z jednej strany lebo plech je trosku oskrabany od frezy !!![]()
PC STORM
no ja jsem udelal to samy .. tak y jsem schanel vsude to U pripadne neco jako X ale nkonec jsem skoncil u kabilku ... koupil jsem takovej .. presne jak rika. cernej drat v kterym jsou dve zili .. ja jsem je nerizl nozem na koberce a draty vytahl . .. ucinnost je stejna .. akorat se mi moc nepovedlo to rezat rovnomerne i kdy jsem se snazil .. takze je to nic moc . . dal jsem to akorat na otvoru na vetraky a n ato plexi jsem to nedaval rpotoze to bylo osklivy .. chce to neco co uz je pravidelne vyrizly . .. az na aneco prijde tak dej vedet ..
Ani moj rez nebol najrovnejsi...
C2D @ 3GHz + Ninja || 2GB RAM || Wide 20" p-mva LCD || M-Audio revo 5.1 || Sennheiser HD595 || Logitech G5 mouse
podle me je to nemozny ... ani superman by to neriz rovnejs ... rezal jsem to milimetr po milimetru a ackoliv jsem porad koukal ze je to rovny tak vysledny efekt stal za hov.no. ..Původně odeslal Marek
.... je prave to naprd... řešim tren samej problem...
co tam dát aby to nemělo ostrý hrany a nevypadalo to blbě... dybyste na něco přišli, taxe ozvěte,,...![]()
Jooooo, to byste koukali... :)
v motoshopu...![]()
ne vážně, zjistil sem totiž, že na mý přilbě ja taková supr bužírka (která se furt odlepuje), která by byla na case jak dělaná (zkoušel jsem to->bezva), tak sem zašel do motoshopu, jestli ji náhodou nemaj...
Neměli, ale prej objednaj (za pár kaček), jenže to bylo v červnu, 2 měsíce jsem tam jezdil, jestli jim ta bužírka nepřišla - no nepřišla. Pak sem to vzdal.
Ale zas tam někdy zajedu a voptám se.
mel sem stejnej problem s buzirkou! uriznout to rovne to nejde! schanel sem se po necel lepsim vsude mozne a nic...
tak sem se nato vy*** a zezoufalosti sem koupil cernou izolepu za 12kc (takovou pruznou, jakoby pologumovou)trocha snazeni nalepit to rovne a svete div se ono to vypada DOBRE!!!
Core 2 i7 920 @ 3800 MHz | Gigabyte X58 Extreme UD5 | Asus Ati 4870X2 2GB | 6GB DDR3 1333 Zeppelin | System HDD RAID0 2x64 SSD Kingston V+ Series + 5x Samsung F1 1TB as Storage| Tagan BZ-Series 800W modular | LCD 24" HP 2475W + Xbox 360
Druha moznost je rezat rovno a neodriet to ako som spravil ja.A nepotrebujete ziadnu buzirku a vyzera to lepsie.
.. nevim esli to vypadá líp nebo ne, ale tady de vo to gde to sehnat....a ten motoshop sem uz taky zkousel....
... a řezat rovně je napytel.... dyž to necháš vykroužit vykružovákem tak to má ostrý hrany a to i ze šukapilky a pod....![]()
Jooooo, to byste koukali... :)
Ja to spravil tak ze som kupil lesklu izolacku a trosku som sa posnazil .
Vysledok bol pekny .
Ale tu gumu by som vyskusal.
Plexi neviem cim tam mam pripevnit ?Hladal som dajake pekne srubky .Asi daco take ake ma GABO na BLUE ALIENovi. Tie su fakt pekne.
![]()
PC STORM
myslim si ze takovejhle gum se pouzivat hodne a kdekoliv. Jen se musi zjisti kde a na co... porad nad tim premejslim .. jinak ja to mam to okynko urizly rovne ale ta guma by se mi libila vic
Asi ostanem pri izolacnej paske![]()
PC STORM
no uvidis co je lepsi .. ta izolacka nic moc ..Původně odeslal Platon
![]()
Na lepsie som ete neprisiel .
Ale ta izolacka docela ujde![]()
PC STORM
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)