Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: Zmena IRQ ve WinXP

Standardní Zmena IRQ ve WinXP

Caute lidicky mam dotaz, jak je mozno zmenit pridelene prostredky a hlavne IRQ ve WinXP....jde zmenit jen neco...ja potrebuju nucene rozdelit IRQ pro modem, sitovku,zvukovku a radice USB protoze mi to koliguje mezi sebou, dnes sem jeste do 3 do rana prehazoval karty sem a tam a nepomohlo mi, porad ma sitovka stejne IRQ jako USB radic, pada mi sit, kdyz mi zase koligoval modem s necim tak mi drzel spojeni na net ani ne par minut, bordel.....nevite nekdo jak ty moznosti zapnout Nak
    Athlon XP-M 2,4GHz
    Komentáře, rady a postřehy autora, uveřejněné v diskuzích jsou vyjádřením jeho subjektivních názorů a autor při jejich uplatnění třetí osobou nenese žádnou právní ani odbornou odpovědnost.

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

Pokud se nepletu, tak nejlepší je nastavit to napevno v biosu jak potřebuješ a dále v biosu nastavit volbu "pnp os" na "no" (nebo tak nějak podobně). Win by pak měly převzít nastavení z biosu a už do toho nevrtat.

Standardní

Zkousel sem to dat napevno v biosu ale na PNP OS sem zapomel sakra...proto to nejelo..ale nasel sem si v manualu tabulku sdileni PCI slotu a konecne to rozdelil spravne..a sere me ze pouzitelne sou 3 z 6 slotu...kunda...ostatni 3 sou sdilene mezi sebou...s USB radicem a tusim jeste s CNR LAN..fuj...Nak
    Athlon XP-M 2,4GHz
    Komentáře, rady a postřehy autora, uveřejněné v diskuzích jsou vyjádřením jeho subjektivních názorů a autor při jejich uplatnění třetí osobou nenese žádnou právní ani odbornou odpovědnost.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. VPN ve WinXP a vice pripojenych klientu
    Založil MEluZíNa v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 07.06.2005, 13:53
  2. automaticke spusteni ve winxp - jak vypnout
    Založil HollyG v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 33
    Poslední příspěvek: 27.02.2005, 20:56
  3. Sledovani site ve WinXP
    Založil comm v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 6