Nazdar, na jednom stroji (hp notebook) po zruseni hesla v biose pc nejak vytuhlo a teraz pri starte pyta heslo. To stare nefunguje a bez hesla to tiez nejde.
Neviete ako to resetnut? Je to hp omnibook 4150.
Nazdar, na jednom stroji (hp notebook) po zruseni hesla v biose pc nejak vytuhlo a teraz pri starte pyta heslo. To stare nefunguje a bez hesla to tiez nejde.
Neviete ako to resetnut? Je to hp omnibook 4150.
normalne restni cmosku ne
AMD x4 640::cooler Noctua U12P::2*2048MB DUAL A-DATA 2000Mhz ::GA -870A -UD3 rev.2.2:: OCZ 60 GB SSD::G8800GT::Genius5.1HTDELUXE::SUNBEAM TRANSFORMER::SEASONIC 430W
to je notebook, takze ak poradis ako v tomto notebooku resetnut cmos tak bude radPůvodně odeslal WAR-TIN
btw vybratie baterky nepomohlo
a vyndals i biosovskou baterku?Původně odeslal ace
ano, pisal som o tej baterkePůvodně odeslal sot
bola tam na pevno, musel som ju dost brutalne vydrapit
tak to dones do nakyho comp. obchodu - oni ti to za naky mrzky peniz resetujou nebo si stim poradi
AMD x4 640::cooler Noctua U12P::2*2048MB DUAL A-DATA 2000Mhz ::GA -870A -UD3 rev.2.2:: OCZ 60 GB SSD::G8800GT::Genius5.1HTDELUXE::SUNBEAM TRANSFORMER::SEASONIC 430W
no to by som bol zvedavy ako si s tym poradiaPůvodně odeslal WAR-TIN
podla ofic. hp dokumentacie existuje tzv. MASTER heslo co odomkne vsetky stroje (od HP, asi platne pre istu radu)
staci tam zevraj zavolat a mat po ruke nejaky dokaz, ze to pc je tvoje a poradia ako na to
no uvidim...
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)