Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: Mate nejake zkusenosti s 21" MicroScan P2150 od ADI???

Standardní Mate nejake zkusenosti s 21" MicroScan P2150 od ADI???

Predem thx za odpoved...Docela se mi tenhle monitor zamlouva, uvazuju o jeho koupi - plocha 21" za cenu okolo 15 tis. a ADI nevyrabi zas tak hrozne monitory - za tu cenu sem nic podobnyho nenasel a nechci se poustet do pouzitejch veci. Mate ho nekdo doma Ci vite o nem neco Na netu sem nic nenasel...plz helpnete lame jako sem ja...

Standardní

Uz jen z principu nemuze byt 21" za 15k dobra. Ale samozrejme zalezi, jaky mas naroky, nekdo ma Sampo a taky tvrdi, jak je to uzasne ostry a jak to ma verny barvy

Standardní

Citace Původně odeslal Demostenes
    Uz jen z principu nemuze byt 21" za 15k dobra. Ale samozrejme zalezi, jaky mas naroky, nekdo ma Sampo a taky tvrdi, jak je to uzasne ostry a jak to ma verny barvy
    ve woknech dobra, ale ve hrach vyblity barvy - diamondtron a flatron lepcejsi...
    jinak na cad a tak... proste okenni veci 2d gut, jinak suxx ... btw.: jeden vidim denne
    nekamaradim s vama

Standardní THANX za pomoc

2 Demostenes: to je mi jasne ze od takoveho monitoru nemuzu cekat moc...ale myslim ze to bude furt lepsi nez totalne vysvicena sest roku stara kulata 17"...a moje naroky nejsou moc velke....ja si od toho taky neco megacool neslibuju...pripada mi to furt lepsi nez koupit hodne dobrou 19"....
    2 Xima: no potrebuju to hlavne na CAD, 3DSMax a Photoshop, ale v nicem nejsem profik a delam v tom jenom pro zabavu, tudiz by to mohlo byt jakz takz dostacujici, ne?....jo a taky na divx -> vypadaji na tom filmy dobre?....hry si taky samozrejme zahraju ,ale na vybliteho Counter-Strika si taky myslim ,ze by to mohlo byt v poho?...
    co myslite? mam do toho jit?
    fakt dik...mej te se

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání