Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: WinUpdate

Standardní WinUpdate

Funguje vám WinUpdate, když jsem se ptal na Invexu proč mi nefunguje WinUpdate bylo mi řečeno: WindowsUpdate fuguje asi 1/2 uživatelů, 2/2 dělá že se stahuje ale neztahuje a POZOR 3/2 prý nefuguje vůbec. Prý neví čím by to mohlo být, a tak si to může stahovat ručně. Ale komické na tom je že 3/2 dávají celek, nebo to myslel tak že 1/2 lidí nemá Win?

Standardní Re: WinUpdate

Citace Původně odeslal Dominator
    Funguje vám WinUpdate, když jsem se ptal na Invexu proč mi nefunguje WinUpdate bylo mi řečeno: WindowsUpdate fuguje asi 1/2 uživatelů, 2/2 dělá že se stahuje ale neztahuje a POZOR 3/2 prý nefuguje vůbec. Prý neví čím by to mohlo být, a tak si to může stahovat ručně. Ale komické na tom je že 3/2 dávají celek, nebo to myslel tak že 1/2 lidí nemá Win?
    No, tak to sem pochopil... Fakt...
    ASUS P4P800E Intel P4 2.4GHz WinFast A7600 GT TDH 2x512MB RAM PQI 400MHz dual channel Seagate ST3200826AS + Seagate ST380011A + Seagate ST340016A SB Audigy 4 19'' LCD ViewSonic VX920 Logitech MX500

Standardní

nechápem ako to môže nefungovať, mne to funguje na asi 4 roky starom compe a všetko tak ako má.
    Teclast F6 Pro, HP Probook 470 G0

Standardní

Funguje OK, jestli to doopravdy stáhne a nainstaluje se dá snadno zkontrolovat...
    [PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
    [Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
    You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)

Standardní

No jo prej to fakt hodně lidí nefakčí. Tak třeba mně to dělá že se to stahuje (ukazatel v % dole na liště) ale nic se nestáhne. holt máte štěstí a může se i stát že z jednoho úplně stejnýho CD to jednomu funguje a jednomu ne, ale to platí i u jinejch věcí.

Senior Member Avatar uživatele Mikus
    Vliv
    282

Standardní

A kde to poznas, ze se nic nestahlo?
    U me se jednou denne rozjede WUCRTUPD.EXE, jehoz ukolem je zjistit, jestli moje vindousy jsou aptudejt. Pri tom to, ze bezi, poznam jen podle toho, ze zacne makat HD, zacnou behet data pres modem a kdyz nahodim TaskManager, tak tam ten WUCRTUPD.EXE najdu jako aktivni, dal nic, a taky jsem z toho byl zpocatku trochu vyplasenej, co se to deje. Jinak, kdyz je novej apdejt k dispozici, prijde mi zprava a nabidne mi to ke stahnuti, ktery si pak zcasti rucne ridim a protokoluje se mi na obrazovce, az dostanu hlasku, ze je to hotovy; jak to zkontrolovat, jestli to opravdu tak probehlo, ovsem nevim, a po pravde receno me to jeste nikdy nenapadlo, nevidel bych duvod, proc to delat. Kdybych tomuhle nemel verit, tak bych pak asi na pocitaci nemoh verit nicemu.

A tak ve me pri cteni tehle otazky vznikla domenka, jestli nahodou to, co povazujes za WinUpdate neni jen to, co u me bezi jako WUCRTUPD

Standardní

Jo tak takhle to má bejt, horší by bolo, kdyba ti to jenom stahovalo a nenabídlo instalaci. Jinak myslím že to je i v přidat a odebrat programy.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. WinUpdate - nevali
    Založil kuda v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 18.12.2004, 18:47

Pravidla přispívání