Lidi, kde v OV splašim ten 400 šmirgl? A za kolik? Potrebuju trošku přeleštit chladič.
.....![]()
Lidi, kde v OV splašim ten 400 šmirgl? A za kolik? Potrebuju trošku přeleštit chladič.
.....![]()
MB G... a to už taky není pravda ;)
A nekřičte na mě, pokud jsem plácnul nějakou hloupost ...........
Vyzkousej Baumax nebo podobny obchody![]()
400 je dost malo zkus alespon 1800
Asi takhle, v nějakém jiném threadu více lidí psalo, že vystačí se 400. Ale už jsem to nenašel. Takže nevím, pokud mi někdo dá OVĚŘĚNOU INFORMACI TAK DO HOĎKY A PUL, BUDU SPOKOJENY.Mam totiž teplotu při burnu 65. A taky mě ještě zajímá, jestli jsou mezi pastama velké rozdíly. Já tam mám orig. od MB. Jestli tam mam placnout jinou. Řekněme nějakou z ALFY![]()
tu teplotu mas sakra vysokou, co to je ten green cooler? to lapovani toho pasivu moc nepomuze max 1-2 stupne , jinak bych asi volil jinej chladic , s tima pastama je to skoro jedno stribrnou treba od titanu nic nezkazis AS3 taky ne.
Ja to "vysmirgloval" tusim 600 nebo 800 a stacilo to, nestezuju si ...![]()
65 C ? to je málo,já měl při cpu burn 90 C a pohoda jazz![]()
![]()
ASUS Rampage II GENE + Intel i7-920 @ 3.8 GHz + Noctua NH-U12P SE1366
6GB RAM OCZ Intel Extreme XMP 1600MHz / Gainward Geforce GTX470 SLI
1x30GB SSD OCZ Vertex Turbo (system) / 2x30GB SSD OCZ Vertex RAID 0 (games)
23.6" Acer GD245HQBID + 3D Vision / PSU Nexus RX-8500 850W / Asus OC STATION
jenze pochybuju ze takovouhle hrubosti doshane nejakyho snizeni teploty, ja mam pocit ze kdyz sem lapoval tak jsem mel k disopozici 1800 1900 a 2000.Původně odeslal Lisak
Teplota se mi snizila cca o 2 stupne a nerikam, ze je to idealni smirgl, ale ja zadnej jinej vazne nemelPůvodně odeslal honzAK
![]()
2 stupně, i to potěší, malými krůčky vzhůru k dokonalosti!!! Zatím mám 400, do večera času dost, uvidíme![]()
to nevadi hlavne ze sla teplota dolu.Původně odeslal Lisak
Ano, a to je vono, srazit teplotu na co nejmensi moznou miru. To je to o co tu bezi![]()
No ale ta tvoje teplota je dána tím Green chladičem, sám jsem ho měl na Athlonu 800ce a teplota byla taky nějakejch 65°C, pak jsem nasadil Super silent pro a teplota klesla o 8-9°...![]()
Být tebou tak o tom popřemýšlím![]()
Asus COMMANDO bios 803, Core DUO 6400 (3,5GHz, 440 FSB), Gainward 8800GTX, 2x Raptor 150 (RAID 0) + 400GB Seagate, 2GB DDRII Kingston 677, SATA Barča 400GB, EIZO 1931
Kdybych lestil nebo lapoval..HEATSINK chladice...tak ani nee nakým "šmirglem" (monžá tak tim nejjemnějším co je) Ale radeji bych šáhl po nejaký jemný busný pastě, třeba např. SILICHROM a pod. a pak by to vylestil...nejakym filcovym jemnym kotoučkem na vrtačce a muselo by to bejt jako sklo !!![]()
![]()
![]()
![]()
C2D E8400 ~ Scythe Ninja ~ P35-DS4 rev:2.0 [F11] ~ 2x1GB OCZ Titanium CL3 3-4-4-15 ~ GIGABYTE 8800GTS 512 [G92] def. 700/1700/1000 ~ WD 640GB+640GB SATAII ~ Samsung SH-S203D ~ Seasonic S12II-500 500W ~ LCD 19" HP 1955 ~ klavesnice, mys by Logitech ~
No já mám pohádku: IDLE half FULL
XP 1700+ + GREEN COOLER (61°C 66°C 74°C)
Sundán a znovu nasazen chladič( 55 59 64)
Poslechnutí rady zdejšího fóra-podložil jsem větrák je asi 0,5cm vzdálený od hliníku(49 54 59,2)
A nakonec pasta(10%střibro STAR 700)+ vylapování chladiče(dost jsem to zatím odfláknul,byl jsem zvědavý na výsledek)(45 49-50 56)
Ale všechno při open case. Takže až vyřeším proudění vzduchu(potřebuju účinnost, zatím neúspěch,help) doufám v dalších mínus 5
Takže experimentujte, pomáhá to.
P.S. Jestli to měří z čidla pod CPU, mám počítat že reál je 64 a tenkrát poprvé jsem HO MĚL NA 84, no to mi běhá mráz po zádech...![]()
kup si na to lepsi chladic, co je to vubevc zac ten green?
tomu greenu bych fakt neveril.
a, chladice nekupuj v ALFE. maji tam vyber uplne na prd.
b, kamos sehnal nejaky vyssi smirgl (myslim ze 1800 ale jisty si nejsem) nekde v Hypermeste (kde presne nevim ale hypernova nebo datart to urcite nebyl)
No, když jsem to už takhle srazil, myslíte že jinej chladič mi ještě zvedne náladu?? Já stejně teď uvažuju, jak rozproudit tiché proudy vzduchu v CASE. Ta teplota, no nevím, ale když chci porovnat, všude čtuvodník
![]()
Tak napište, kolik když chladíte vzduchem...
Jo a v hyperměstě je ještě BAUHAU.. Rok jsem tam dělal....A já jsem to jel 1200 a uznávám, že by se sešel jemnější, ale i tak 3°C![]()
S titanem D5TB SS s vymenenym foukadlem max cca 52°-54°
Vždyť píšu, že mám 54-56. Tak co ty na to?? Stojí to za to, nebo by bylo lepší to v CASE rozfoukat(ze předu do zadu)![]()
das za to neco pres 200,- (pocitam dva Sunony 80). Zalezi jak az ti moc hluci se sundanym krytem. Ja osobne mam sundany kryt a rve mi nejvic diskale ten rve teda poradne
![]()
Proč sundaný kryt, když to dobře fouká, tak by teplota měla být se zavřenou CASE menší než s otevřenou, a když tam dám dva SUNONy a nechám otevřený CASE, tak je tam vůbec nemusím mít, že![]()
![]()
Ja jsem pri lapovani koncil na 2000 a 2500, byla to med, u hliniku podle mne bude stacit tak 1500.
Baumax je na houby, jdi do nejakeho shopu "barvy laky".
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)