Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: R9000OPRO

Standardní R9000OPRO

Pliz, mam problem. Mam Sapphire Radeon 9000PRO 64DDR. Kdyz kartu pripojim, tak mi system nadetekuje a nainstaluje (P&P) dve zarizeni. Radeon 9000PRO a Radeon 9000PRO - Secondary. Zrejme jde o DualView. Problem je ale v tom, ze at delam co delam, nedosahnu jinou refresh nez 60 Hz. Mam 19" Iiyama VM PRO 452 a prestoze jsem uz reinstaloval system a zkousel i novy catalysty, tak ikdyz nastavim ve vlastnostech nebo na Control panelu 100 Hz, tak v infu monitoru mam 60 Hz a taky to furt stejne blika, takze tam skutecne tech 60 je. Nasral sem se a zase sem si tam dal svou GF3Ti a bez problemu. Nevite co s tim? Dikes.

Senior Member Avatar uživatele honzAK
    Vliv
    301

Standardní

V displays properitis v ovladacich nastav jako monitor primarni a ten druhej disabluj tim ze ho vypnes.

Standardní

Ja mam tiez R9000Pro od Sapphire a zrovna aj iiYama monitor a bez problemov nemas pripojeny TV?
    HP nc6220 + Samsung 205BW

Vliv
    301

Standardní

Tim to nebude to by mu jelo 50Hz a ne 60Hz, je to tim jak jsem psal oni se zaktivujou oba vystupy a tim jak je to nastaveny na deafault pri prvni instalaci tak to cpe do obouch vystupu 60Hz ( pokud neni zapojen tvka tak to do tvoutu cpe 60Hz, nevim proc to naraz aktivuje oba vstupy kdyz je zapojen jen jeden ) a je to nastaveny mi prijde ala rozsirena plocha protoze s tim nejde nic delat az pak vypnes ten jeden vystup tak uz si muzes zmenit frekvenci. Tohle byly moje postrehy s timhle problemem na r8500 od herculesu. ( ale tan mel jeden ramdac a to je celkem pochopitelny )

Standardní 9000PRO

Ja zakazal a posleze odebral zarizeni (secondary) ze systemu. Problem je v tom, ze restartuju pocitac a system mi opet aktivuje secondary zarizeni. Nevim jak to teda zakazat, aby mi to tam necpalo obe zarizeni. Nikde to pripojeny samozrejme nemam (mysleno TV), takze fakt nevim. Prosim, jestli byste mi presne nepopsali postup, jak deaktivovat to secondary zarizeni, pokud je ono tim problemem pro upravu frekvence. Dekuji pekne.

Vliv
    301

Standardní

ne odebrat jen zakazat prava mys na plochu/vlastnosti/nastaveni/upresnit/displays a tam mas videt aktivni monitor a tvku tak tu tbku tam bypnes jestlu su to dobre pamatuju.

Standardní

Dik, pomohlo zakazat secondary zarizeni a jde to v pohode...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání