Ahojda! Mel jsem problem s uchlazenim meho CPU. Mam Arctic Copper Silent I (ne dvojku!) Ale asi to byl nejakej spatnej kousek, protoze jsem mel teplotu na CPU 64°C v zatezi a 51°C v idle. Zkousel jsem tu desku s tim procesorem a chladicem davat na stul, abych se vyhnut teplote ve skrini, ale teplota v Idle byla zase 50°C a v zatezi 63°C. Zatez jsem provadel diky Prime. Proste je ten Arctic nejakej spatnej, protoze vsechen vzduch fouka jakoby ven ze chladice, nez mezi ty zebra. Ty pusobej jako zed pro ten vzduch a tak se ten vzduch odrazi. Nevim. A tak jsem zasel do Mironetu, jestli by mi ho nemohli vymenit za nejakej jinej. On rikal, ze je to bez problemu, ale kdyz jsem mu rekl, ze je starej asi mesic (driv jsem ho nemohl vyzkouset), tak mi rekl, ze mam smulu. Ale rikal, ze tam ma nejakej chladic z BOXu od nejaky 2800+. Tak mi ho za nej vymenil. Rikal, ze prej stoji tisicovku, ale ze prej mi ho za nej klidne vymeni, at ho zkusim. Jestli mi to prej nepomuze, at se zastavim pro ten Arctic.
Ten chladic vypada takhle:
Udelal jsem dobre? Ta med je dost zoxidovana a ani nevim (zatim), jak je hlucnej. Kdzytak si zase dojdu pro ten Arctic, ale asi ho budu chtit mermomoci vymenit, protoze je prece na nej "zaruka" alespon pul roku a na vetrak 2 roky. Diky za odpovedi!