v prosinci 2000 jsem koupil u mironetu desku asus a7v. nicmene z duvodu nejakych problemu ( konkretne spatny bios ) jsem ji v listopadu 2001 reklamoval a dostal novou desku asus a7v133 revize "1.05." ( a bez CD ). no vse bez problemu, az se vyskytl problem s casovacem ( deska nebyla schopna se sama zapnout v urcity cas ). tudiz jsem ji ted 4.8.2003 reklamoval. prvni for je v tom, ze nemam puvodni reklamacni list ( nicmene na poradni lince mironetu mi bylo sdeleno, ze to nevadi, ze maji zaznamy a tudiz mi to vezmou ). no tak mi to vzali do testovani a nekdy kolem 18.8. to poslali dodavateli. tusim ( ted presne nevim ) 27.8.2003 sem si po telefonicke vyzve dosel pro vyreklamovanou desku. nicmene byla revize "1.04" a s tou jistojiste nerozbehnu athlon xp. tak jsem ji odmitl prevzit a bylo mi receno, ze zhruba kolem 14 dnu bude trvat nez dostanou tu desku zpet. pak jsem tam volal +- kolem 14 dnu a este ji nemeli a ze pry pristi tyden ( to byl tento od 15.9. do 19.9. ) maji dovolenou a ze nejdriv ta deska bude v utery 23.9. jeste kdyz jsem se s tim manikem bavil tak mi rekl, ze napsal pozadavek na revizi "1.05"! Druhy for je v tom, ze nase pobocka mironetu prechazi pod Orange&Green...
takze tedy reklamace 4.8.2003, dnes je 21.9.2003. mam doklad o nynejsi reklamaci i kupni list na puvodni desku. pobocka mironetu se meni na og. co mam delat? mam tam zitra dojit a pozadovat vraceni penez?