Mam Durexe na 800MHz v defaultu ... zkoušel jsem nějakej lehkej OC ale dopadlo to katastrofálněCPU nebyl přemostěnej tak jsem ho za pomocí microtužky přemostil na L1 můstkách ... (podle rady kamaráda) na desce (ASUS A7V) jsem si hodil nastavení na switchích (ne v BIOSu ale manual) napětí jsem nechal standartně ale přitom to nešlo taktovat vůbec ... tak jsem ho zvíšil na 1,7V násobič jsem šel postupně a dostal jsem se nakonec na 109 MHz na FSB a 8,5 násobič.... výsledek tedy 926 MHz ale při tomto nasteavení mi nenaběhly XPčka ... tedy ani počítač po detekci HDD na ATA100 Promise řadiči se PC kouslo a dál nešlo ... restart ... nenaběhlo ...
tak jsem snížil na 107*8,5 ... 909MHz to mi ale zase nechtěli naběhnout WinXP ... sekli se při bootování (nezobrazilo se ani logo XP prostě sek) šel jsem tedy ještě níž 105*8,5 892MHz ale to mi to vyhodilo BSOD při startu WinXP (cca 3 vteřiny po zobrazení loga XP) tak jsem sundal napětí na CPU na 1,65V a MHz na FSB u CPU na 105*8,5 --> 892MHz to mi zatim jede tak nějak cca 20 minut stabilně teplota CPU je 48°C - 49°C vypadá to stabilně tak uvidíme ale nechce se mi věřit že to CPU nepude víc nahoru ... jak jsem hodil násobič větší jak těch 8,5 tak se CPU nerozeběhlo a FSB max 109 MHz (ale to zase bylo nestabilní) RAMky mi jendou na nějakejch 140 MHz (jsou to 133) nevíte někdo čim to že to CPU prostě víc nedá
Blbá serie - nevimjaká nekoukal jsem se sry - blbá deska (ASUS A7V BIOS 1011) ... nebo kde je kua problem
Freeze