Výsledky 1 až 2 z 2

Téma: Kdo má desku ABIT BE7?? Ozvete se.

Standardní Kdo má desku ABIT BE7?? Ozvete se.

Přišel někdo z vás na to co meří druhý teplotní čidlo a kde je umístený
    V hardware doctorovi mám teplotu (temperature system) kolem 40-45 stupňů a temperature CPU je 40-50 stupňů. Zajímalo by mě kde měří to teperature system jelikož se me zdá že to je dost vysoká teplota.Kolik to meří vám na ABIT BE7??
    Když si představím, že jedna operace dnes procesoru trvá cca 0.000000001 sec, že během mrknutí oka dokáže 80.000.000krát přesunout čísla mezi registry, sečíst a odečíst je, během toho současně pětatřicetkrát překreslit všech 995.328 bodu na obrazovce a ješte si 130.000x ověřit, jestli jsem náhodu mezitím nestiskl klávesu nebo nepohnul s myší - tak se prostě musím zeptat:
    co ten Word už minutu KU*VA dělá ?!!!

Standardní

Ti povim, jsem to testoval a to cidlo systemu je hned mezi procakem a integ vecma na desce(mys,klav...)takze veskery teplo z procaku se odrazi od zdroje a fouka na to cidlo...mam tam dane jeste jedno pridavne a to ukazuje uz rozumne hodnoty...
    Abit BE7-RAID,Celeron1.8GHz@2156 512DDR333,2xSeagate 80GB,GeForce2Ti,Audigy platinum optikou do Receiver Panasonic DDigital,TV tuner Genius Wonder III,Lan10/100,NEC DVD-RAM 4x, Lite-On 48/12/40,suplik,AOC 9Klr Flat,multimedia Chicony Keyboard,Genius Wireles mouse,a trosku vykraslenej Case :o

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. :: CASE MODDING FAQ ::
    Založil KUBA v sekci fóra Case modding
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 13.11.2013, 06:43
  2. Je to dlouhy, ale precteni stoji za to...
    Založil Ogre v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 23.01.2004, 23:52
  3. ASUS A7N8X - tipy, problémy
    Založil poussin v sekci fóra NVIDIA čipové sady
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 29.01.2003, 08:19

Pravidla přispívání