Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: Nefunkcni sitovky na A7N8X deluxe

Standardní Nefunkcni sitovky na A7N8X deluxe

Po instalaci WinXp Pro SP1 a poslednich ovladacu od ASUSu mi to u obou sitovek hlasi "Sitovy kabel odpojen". Kdyz tam dam starou sitovku REALTEC (PCI) jede to bez problemu. BIOS v.1005. Nesetkal jste se nekdo s timto problemem ? Nekde jsem cetl, ze je potreba upravit BIOS (MAC adresa sitovych karet). Nevite nekdo o nejakym schudnejsim reseni ?
    ASUS A7N8X DeLuxe, ATHLON 2200+, 256 RAM, IBM 60GB, GeForce4 MX

Senior Member minceVIP Avatar uživatele Dawe
    Vliv
    292

Standardní Re: Nefunkcni sitovky na A7N8X deluxe

A mas ho pripojenej ?

Me hlasi kabel odpojen pouze kdyz je opravdu odpojen....

Jinak MAC se da u nekrejch desek nastavit v BIOSU ale lze to nastavit v OS...

7N8X v praci v siti normalne fungujou na driverech 2.03... Jaky pouzivas Ty ? Zkus nainstalovat pouze LAN drivery z tohoto packu, pripadne si je stahni od Realteku...
    There is nothin' fair in this world
    There is nothin' safe in this world
    And there's nothin' sure in this world
    And there's nothin' pure in this world
    Look for something left in this world

Citace Původně odeslal Dawe
    A mas ho pripojenej ?

Me hlasi kabel odpojen pouze kdyz je opravdu odpojen....

Jinak MAC se da u nekrejch desek nastavit v BIOSU ale lze to nastavit v OS...

7N8X v praci v siti normalne fungujou na driverech 2.03... Jaky pouzivas Ty ? Zkus nainstalovat pouze LAN drivery z tohoto packu, pripadne si je stahni od Realteku...
    Mam taky tuto desku a obe sitovky pracuji skvele (3com i nvidia).
    V biosu musis povolit vyuzivani sitovek, jinak to slape vse jak ma. BTW: zkus bios 1006.

Pripadne reklamace, ale to bych si vyzkousel, jestli nejsou jenom Windows v <>..

V BIOSU to mam samozrejme zapojene. Ovladace mam nainstalovane ty posledni. V spravci zarizeni zadny vykricnik nebo otaznik. Proste to jenom pise, ze je kabel odpojen. Jak ten kabel strcim do PCI karty REALTEK pripojeni slape bez problemu. Jinak jsem s tou deskou naprosto spokojen. Jeste tam zkusim dat ten posledni BIOS, i kdyz myslim, ze se v nem jedna pouze o detekci novych procesoru.

Citace Původně odeslal ami.ivo
    V BIOSU to mam samozrejme zapojene. Ovladace mam nainstalovane ty posledni. V spravci zarizeni zadny vykricnik nebo otaznik. Proste to jenom pise, ze je kabel odpojen. Jak ten kabel strcim do PCI karty REALTEK pripojeni slape bez problemu. Jinak jsem s tou deskou naprosto spokojen. Jeste tam zkusim dat ten posledni BIOS, i kdyz myslim, ze se v nem jedna pouze o detekci novych procesoru.
    Kabel bude vzdycky odpojen, pokud nemas v konektoru zapojen RJ-45 konektor s kablem a pripojenim na druhe strane.

Standardní HOTOVO - už to jede !!

Tak sem to decka už vyresil . Mrknete na stranku http://www.nforcershq.com/forum/view...cfbc2cd952eea4. Tak podle toho jsem upgradoval BIOS s novym MAC cislem a ono to svete div se slape. Byly to sice nervy, ale stalo to za to. Zase jsem o neco chytrejsi. Diky vsem za odpovedi.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Reklamacni rad - softcom
    Založil Jezevec v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 24.05.2005, 14:50
  2. Inno 3D GF2 MX 400 na ASUS A7N8X deluxe
    Založil Pulec v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 19.01.2005, 07:12
  3. 2 sitovky v win XP - ruzne politky na FW
    Založil jecnak v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 8