Výsledky 1 až 11 z 11

Téma: tmavost videa

Standardní tmavost videa

mam rivu tnt2 32mb, ovladac inst. z win.. pri prehravani videi *.mpg, *.avi...sou moc tmave, shanam nejakou utilitu, co umi poradne zesvetlit videa

Standardní

Co takhle media player7,8,9 nebo zesvětlit monitor?!
    [Project Morpheus] Intel Core2Duo E8200@3,9GHz, 4096MB DDR2, P35-DS3P, Radeon HD2600Pro 512MB, 1,5TB+0,75TB+2TB, Toshiba DVD-Rom 16x,48x, LG DVD-smazirna, BenQ LCD 22", HP Deskjet 959c, LaserMouse 6000, AC 550W
    [NTB] Corei5 2,6GHz, 6GB DDR3, nVidia Quattro 512MB, 250GB+300GB, LCD 14,1", 720p projector

Standardní

Spíš ten, kdo to ripoval, to měl trochu zesvětlit
    Normalni PC :)

Junior Member
    Vliv
    277

Standardní

V ovladačích grafické karty NVidia je "Nastavení barev na pozadí". Nastavíš tam vše potřebné pro video.
    AthlonX2 4200+ - Asus M2N-E - Arctic Cooling Freezer - GoodRam 4x512/533 - GeForce 7900GT - IBM P76 17" - 2x320Gb SATA WD+Seagate - Samsung SH-S 182M - LAN 10/100

Standardní

Citace Původně odeslal SOAD
    Spíš ten, kdo to ripoval, to měl trochu zesvětlit
    To je blbost, nejlepší je to nechat tak jak je, ať si to každý upraví. Já mám například monitor hodně ztmavený, aby mě nebolely oči a kámoš to má zas přesvětlené.
    [Project Morpheus] Intel Core2Duo E8200@3,9GHz, 4096MB DDR2, P35-DS3P, Radeon HD2600Pro 512MB, 1,5TB+0,75TB+2TB, Toshiba DVD-Rom 16x,48x, LG DVD-smazirna, BenQ LCD 22", HP Deskjet 959c, LaserMouse 6000, AC 550W
    [NTB] Corei5 2,6GHz, 6GB DDR3, nVidia Quattro 512MB, 250GB+300GB, LCD 14,1", 720p projector

Standardní Re:

kdyz zesvetlim monitor na jakoukoliv uroven jasu... nestaci to!zda se mi totiz i,ze to vubec neovlivnilo,prehravane video!!! microDVD to prehravam, tam mam taky jas a kontrast na max. ale nic platne, nepomaha to!!! kua sere me to,normalne napr. nejake gamesy sem mel taky tmave, ale stacila zvysit gama... a hned to bylo lepsi, ale s tim videem nevim jak to spravit bud musim sehnat nejakej inej soft, ve kt. to budu prehravat a kt mi umozni efektivne regulovat obraz jakehokoliv videa, ale bohuzel o zadnem takovem nevim uz fakt nevim:/ poradte, PLS!!!!!

Standardní :/

Citace Původně odeslal Somir
    V ovladačích grafické karty NVidia je "Nastavení barev na pozadí". Nastavíš tam vše potřebné pro video.
    je to tak, ze zadnej detonator na svou grafarnu sem neinstaloval, z ruznejch duvodu(viz nize) normalne mam nahozene defal. drivery z win. XP..

nemam tuseni jakej detonator(ovladac) nas svou dost starou graf. pouzit, ono totiz nemusi byt vzdy pravda, za vse nejnovejsi musi byt pro mou graf. to best... a driver z inst. ceda sve grafarny pouzit nechcu,kvuli jeho zastaralosti...

btw: mam rivu tnt2 32mb

Standardní :/

je to tak, ze zadnej detonator na svou grafarnu sem neinstaloval, z ruznejch duvodu(viz nize) normalne mam nahozene defal. drivery z win. XP..

nemam tuseni jakej detonator(ovladac) nas svou dost starou graf. pouzit, ono totiz nemusi byt vzdy pravda, za vse nejnovejsi musi byt pro mou graf. to best... a driver z inst. ceda sve grafarny pouzit nechcu,kvuli jeho zastaralosti...

Standardní

To je blbost. Kľudne naištaluj 45.23 Ovládače od MS predsa nemôžu byť lepšie ako od výrobcu hardwaru Táto verzia konkrétne rieši veľa problémov, ktoré vyúsťovali do BSOD a pádov systému vo rôznych hrách. Používam - nema probléma. Tam si to potom nastavíš v položke OVERLAY.
    DIYS gripmeen >> CPU Wolfdale E8200 MOBO Gigabyte GA-P35-DS3R rev 2.1 RAM A-DATA DDRII 800+ EE VGA Gigabyte 3850 512MB HDD SAMSUNG 500GB HD501LJ
    Fujistu Siemens Scenic >> CPU Pentium III 1000MHz MOBO unknown RAM 256 + 128MB VGA int. i810 HDD 20GB neznameho typu

Standardní

Mal som Geforce 2MX. V ovladacoch bola polozka overlay kde sa nastavovali farby pre video a TV karty. Teraz mam ATI takze len spominam
    Vtedy existoval dokument geforcefaq (alebo podobny nazov) kde sa preberalo ktore verzie driverov su vhodne na dany HW a SW. Boli tam velmi dobre rady, urcite to bude niekde na sieti.

Senior Member Avatar uživatele Lord Owl
    Vliv
    273

Standardní Re: :/

Citace Původně odeslal Shankar

Té zastaralosti bych se nebál. Já jsem měl kdysi Celera 366 s RivaTNT 16MB a když jsem dělal novej systém nebo něco blblo, vždycky jsem tam kopl ty starý ovladače z původního céda. Nikdy mi to nic špatnýho neudělalo.
    Jo a co se týče té tmavosti videa, tak to s tebou souhlasím. Ať to tvůrce hodí do klasickýho jasu, já si to pak klidně zatemním. Já mám bazar Monitor HP, ten je tmavej už tak dost, a když mám tmavý video a zesiluju jas, tak mu to dává dost zabrat.
    Core Duo2 2,66Ghz, 2048 DDR2-dual Kingmax, 320 Gb WDG RE2 SataII(16Mb cache),GeForce 7950GT 512 MB PCIe, NEC AD-7173A,DVD-RW/TOSHIBA SD-M2012,DVD, siť int. Realtek, mb-MSI P35 Neo2-FiR,int.Realtek HD Audio, mon. NOKIA 446 Pro.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. FAQ DvD to DivX
    Založil AjsTi v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 186
    Poslední příspěvek: 04.01.2010, 20:56
  2. xvid-chyba pri zobrazovani nahledu videa
    Založil KnoXviL v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 22.03.2005, 16:07
  3. Otoceni videa o 90°
    Založil Dejvak v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 10.09.2004, 18:28
  4. Grabovanie videa z videa :-)
    Založil Sherpa v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 22.01.2004, 12:46
  5. Prehravanie videa (DivX, XviD, ...) na PC(Windows)
    Založil PiT v sekci fóra FAQ - často kladené otázky
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 12.11.2003, 00:29

Pravidla přispívání