Výsledky 1 až 9 z 9

Téma: Podivne zasekavani systemu-vse jede ok,ale nejde nic spustit

Senior Member mince Avatar uživatele Hrochoslon
    Vliv
    296

Standardní Podivne zasekavani systemu-vse jede ok,ale nejde nic spustit

ahoj asi posledni mesic zazivam tento problem. Vse jede ok, ale obcas po nejake dobe prestane system poustet nove aplikace. Proste programy ktere sou spustene fachaj v poradaku ale ignoruje to moje pokusy o pusteni cehokoliv dalsiho . Vcetne tlacitka shutdown ve startu.. takze pak musim kompl vypnout natvrdo

mam win xp prof SP1, instalaci starou asi rok
    C2D6420@3400mhz (1.375v)■Thermalright Ultra 120e ■gigabyteDQ62gb 800DDR2corsair ■samsung172X ■ audigy ■ zalmanZM400A(380w) ■
    ■MsiHD4850■ Racionální přístup má tendenci bagatelizovat to, čemu nerozumí ■
    "As long as there is duality between "what is" and "what should be" ~ man trying to become something else, making effort to achieve "what should be" ~ this conflict is waste of energy." ■ J.KRISHNAMURTI■

Senior Member Avatar uživatele MISKOBOSS
    Věk
    41
    Vliv
    298

Standardní Re: Podivne zasekavani systemu-vse jede ok,ale nejde nic spu

Citace Původně odeslal Hrochoslon
    ahoj asi posledni mesic zazivam tento problem. Vse jede ok, ale obcas po nejake dobe prestane system poustet nove aplikace. Proste programy ktere sou spustene fachaj v poradaku ale ignoruje to moje pokusy o pusteni cehokoliv dalsiho . Vcetne tlacitka shutdown ve startu.. takze pak musim kompl vypnout natvrdo

mam win xp prof SP1, instalaci starou asi rok
    myslim ze bude problem v instalaci stare asi rok
    Apple MacbookPro 13,3 (late 2011) - je perfektni :D

Moderátor Avatar uživatele daso
    Vliv
    305

Standardní

512cache enabled
    ASRock ALiveNF6P-VSTA | AMD Athlon64 (Orleans) 1,8@2,4 GHz 1,4 V | 2,5 GB DDR2 | nVIDIA GeForce 7600 GS | MAXTOR DM10 250 GB | LG GSA-4165B
    ---
    ◄ ΔΑςΙΔ ΒΟΩΙΕ ►
    On the 8th day God created David Bowie.

Vliv
    296

Standardní Re: Podivne zasekavani systemu-vse jede ok,ale nejde nic spu

Citace Původně odeslal MISKOBOSS
    myslim ze bude problem v instalaci stare asi rok
    tak tento problem sem prave vyresil, seklo se to kratce po odeslani tohoto problemu a to me tak vytocilo ze uz tohle pisu na ciste instalaci

co se 512 cache enabled tyce .. rok to bezelo naprosto ok takze doufam ze v tom problem nebude.. nicmene to zjistim zahy
    C2D6420@3400mhz (1.375v)■Thermalright Ultra 120e ■gigabyteDQ62gb 800DDR2corsair ■samsung172X ■ audigy ■ zalmanZM400A(380w) ■
    "As long as there is duality between "what is" and "what should be" ~ man trying to become something else, making effort to achieve "what should be" ~ this conflict is waste of energy." ■ J.KRISHNAMURTI■

Senior Member Avatar uživatele Lord Owl
    Vliv
    273

Standardní

Já mám widle XP prof bez s.packu už víc jak 2 roky )
    Asi před 2 měsíci se mi brutálně zpomalil jejich náběh, ale aplikace se po rozjetí chovají normálně.

Takže letitostí systému ten problém asi nebude.
    Spíš se tam něco pere.
    Teda pralo, teĎ už to máš nový, že.
    Core Duo2 2,66Ghz, 2048 DDR2-dual Kingmax, 320 Gb WDG RE2 SataII(16Mb cache),GeForce 7950GT 512 MB PCIe, NEC AD-7173A,DVD-RW/TOSHIBA SD-M2012,DVD, siť int. Realtek, mb-MSI P35 Neo2-FiR,int.Realtek HD Audio, mon. NOKIA 446 Pro.

Standardní

Mel jsem podobny problem na kompu v praci. Po dlouhe dobe jsem prisel na to, ze to delal jeden program, konkretne PowerMenu. Ale doma s tim nemam problem.
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Vliv
    296

Standardní

jj po nove instalaci se problem jiz neobjevuje... zatim
    takze to ukazuje spise na zminovany softwarovy konflikt neceho s necim

Senior Member Avatar uživatele NazQul
    Věk
    41
    Vliv
    264

Standardní

jj taky mi to obcas dela.. Pritom instalace stara asi mesic.. proste pracuju/hraju a pak najednou nejde nic spustit ani nejede Ctrl+Alt+Del, ani Shutdown nejede.. ale stava se to vyjimecne..

Vliv
    296

Standardní

Citace Původně odeslal NazQul
    jj taky mi to obcas dela.. Pritom instalace stara asi mesic.. proste pracuju/hraju a pak najednou nejde nic spustit ani nejede Ctrl+Alt+Del, ani Shutdown nejede.. ale stava se to vyjimecne..
    jo stalo se mi to ted jednou i po te nove instalaci, nastesti jen jednou .. zatim

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání