Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: Seagate 120 GB 7200.7

Standardní Seagate 120 GB 7200.7

Zdravim mam taky maly problem s mojm HDD, kupil som si ho minuly piatok 15.8. fungoval v pohode v USB 2.0 extension boxe asi do pondelka vecer, potom som ho doma zapojil este raz ku kompu a od vtedy je ten extension disk nezname zariadenie pre pocitac,
    mam notebook Acer Travelmate 432 LCi P4 2.53 768 MB Ram,Win XpPro. mam taky dojem ze odisiel disk, len sa mi to zda nejake divne nerobil som s nim ziadne psie kusy.(ani otrasy ani nic podobne) skusal som ten extension box s inym HDD a ten fungoval takze som vyriesil otazku toho co je vadne myslim ze sa nieco stalo HDD. Mate niekto nejaky napad co este skusit predtym ako to pojdem reklamovat, aby som tam nesiel zbytocne ide mi aj o tie data co su tam, nie su velmi dolezite ale potrva chvilu kym ich znova nahradim.

Vdaka ...

Standardní

Tak treba ho jeste stricit do jineho kompu a jestli nepojede je to jasne
    Gigabyte P35-DS3L ::: Pentium Dual-Core E5200 ::: 4x1024MB atd.

Standardní

No ja som to uz skusil aj v inom kompe, ked som to tam pripojil, tak HDD vyblokoval cely kanal na IDE radici, mam tam zapojenu CD romku spolu s tym HDD, ale ked som ho pripojil tak nebolo na tom kanaly nic ani CD rom ani HDD, po odpojeni HDD to BIOS v pohode nasiel.

Tak neviem ci ma este zmysel nieco skusat ...

Banned
    Vliv
    0

Standardní

Citace Původně odeslal 5D
    No ja som to uz skusil aj v inom kompe, ked som to tam pripojil, tak HDD vyblokoval cely kanal na IDE radici, mam tam zapojenu CD romku spolu s tym HDD, ale ked som ho pripojil tak nebolo na tom kanaly nic ani CD rom ani HDD, po odpojeni HDD to BIOS v pohode nasiel.

Ja pouzivam disk v boxu pres cardbus do notebooku a tam musim mit nastaveno MASTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a pak kdyz ho dam doma do supliku tak musis dat SLAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

Standardní

Citace Původně odeslal OBR
    Citace Původně odeslal 5D

Ja pouzivam disk v boxu pres cardbus do notebooku a tam musim mit nastaveno MASTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a pak kdyz ho dam doma do supliku tak musis dat SLAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
    to mi jasne ze je to tak funguje vyskusal som uz aj to, ale stael to nefacha, takze asi to pojde na tu reklamaciu len na to jaksi nemam cas a teraz som bez HDD

Vdaka za HELP ....

Voňavoučká Liberty mince Avatar uživatele AjsTi
    Věk
    49
    Vliv
    326

Standardní

chybny disk to robi , ze vyblokuje cely kanal. Toto mi isty cas robil wdc potom to uz nerozchodil vobec. Je dost mozne ze mas spatny kus od vyroby a bolo sudene tomu disku odist.
    Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
    Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.

Standardní

Ono ale je zaujimave, ze on chodil v pohode, aj som ho pouzival a nie malo za ten cas od piatku do pondelka vecer, robim z videom, nahraval som nan nejake reportaze a material z DV kamery a potom ake prekvapenie clovek si vezme robotu domov zapne to vecer ked uz je klud a nic ziaden material ani nic podobne len panika ci su vsetky materialy este na kazetach alebo sa nieco premazalo, ak to bude tak ze disk odisiel uplne, tak mam hold smolu ale co uz ... zivot ide dalej ...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Pochlubte se kolik toho sosnete
    Založil Miro2 v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 93
    Poslední příspěvek: 10.09.2008, 21:55
  2. SMART problem: Seagate Barracuda 120 GB SerialATA
    Založil hadr v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 15.08.2004, 06:38
  3. Pomaly start Seagate 120 GB 7200.7 8 Mb a TEAC 50E
    Založil falkom v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 27.01.2004, 20:47
  4. Gigabyte GA-7VT600-1394 vs Seagate 120 GB SATA disk
    Založil svaca v sekci fóra VIA čipové sady
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 09.01.2004, 17:41
  5. Jakej Disk 80 - 120 GB -> WD, Maxtor, Seagate ???
    Založil Martyr-M v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 37
    Poslední příspěvek: 05.09.2003, 00:02

Pravidla přispívání