Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: [PHP] Portal ...

Standardní [PHP] Portal ...

Vytvaram urcity portal ..
    a potrebujem do neho zakomponovat moznost opskytovania roznych stranok (ktore su zabezpecene heslom ) z roznych serverov -> viac hesiel a tak ...
    no potrebujem to urobit tak aby sa na moj potal clovek nahlasil iba raz a mal pristup ku fsetkym tymto zdielanym strankam (bez opetovneho zadavania hesiel na tie stranky )

Ide mi hlanvne o to aby bezalo z inych serverov (html, images, flash, applety(nutne) ) ...

ak sa uz niekto s niecim takym stretol .. pls help me .. uz som zmeteny ze to neviem nigde najst ... tonikto nic take este nerobil
    AMD XP1800+ (37°C - idle & 45°C - Burn7k ), ATi R9100 64.VIVO.
    Proste kompik v ktorom mam konecne vodne chladenie ...
    http://neuron.tuke.sk/~hruska/case/

Standardní

Mno... asi bude stačit mu po tom, co se přihlásí předhodit linky ve tvaru http://uzivatel:heslo@server.com ne?
    -- under construction --

Senior Member mince Avatar uživatele KtK
    Behind fuc*ing WorkTable Device (Praha zapad)
    Vliv
    298

Standardní

Citace Původně odeslal Kaltas
    Mno... asi bude stačit mu po tom, co se přihlásí předhodit linky ve tvaru http://uzivatel:heslo@server.com ne?
    ee, hadam, ze chce treba aby se to prihlasilo na stranky idnesu, a otevrelo to uz prihlasenou stranku.

Napad: 1) posilat to GETem: http://idnes.cz?login=uzivatel&heslo=passxxx -jak se presne ty promenne jmenujou musis vystopurat ze zdrojaku jednotlivych portalu.
    2) posilat to POSTem: udelat si ve strance formulare, kde budou skryty pole username, a pass - to se zase podivej do zdrojaku, jak se ty pole presne jmenujou, a cudlik submit. (popr odkaz s onClick = "ten.ktery.formular.submit()") Formular bude mit np. target = "okno_idnesu" a to se ti pak otevre v novym okne. To by mohlo fungovat, pokud to nemaji nejak extra osefovany.
    3) pokud ne, tak jeste pres fsockopen() simulovat browser, ale to je sakra obtizny na ladeni a rozchozeni..
    Parasite lost, AKA the Girlfriend Mission:The Socka Project sleeps, lets use (her :) Durex! 1GHz in some soltek stuff, Ati rage 128, etc.. (it\'s noisy)
    IMB Thinkpad R31: celer 1.2GHz, 384M RAM, 60GB 5400rpm hitachi, i810 8MB onboard (na praci to staci ;)
    [pro archivni ucely] janina overclockerska poradna (.tar.gz, 1.1MB, otevrete si index.html v browseru podporujicim javascript a frames)

Standardní

1. to s getem nie je dobre ...
    2. to budem potom musiet preliezt fsetki linky na pagese (tej poskytovanej) a nahradit ich URL -> URL?heslo&pssw
    3. tato moznost sa mi pozdava .. casu mam hafo .. aj prostriedkov tmohol by si mi nieco ohladom tohoto povedat blizsie ...

dopredu dakujem ...

aj za hociaky iny napad ...
    AMD XP1800+ (37°C - idle & 45°C - Burn7k ), ATi R9100 64.VIVO.
    Proste kompik v ktorom mam konecne vodne chladenie ...
    http://neuron.tuke.sk/~hruska/case/

Senior Member mince Avatar uživatele KtK
    Behind fuc*ing WorkTable Device (Praha zapad)
    Vliv
    298

Standardní

Citace Původně odeslal ZycaR
    1. to s getem nie je dobre ...
    2. to budem potom musiet preliezt fsetki linky na pagese (tej poskytovanej) a nahradit ich URL -> URL?heslo&pssw
    3. tato moznost sa mi pozdava .. casu mam hafo .. aj prostriedkov tmohol by si mi nieco ohladom tohoto povedat blizsie ...

dopredu dakujem ...

aj za hociaky iny napad ...
    To s tim getem by mozna fungovalo, ale je hloupy vystavovat heslo v URL, zejo. Jako nejschudnejsi se mi jevi moznost 2) Ale asi si uplne nerozumime:
    Priklad: Chces zprovoznit prihlasovani na centrum.cz:

Podivas se na stranku centrum.cz, do jejiho zdrojaku, v nem najdes prihlasovaci formular. Tam budou nejkay polozky, minimalne uzivatelske jmeno a heslo (idealne jen tohle) To bude text input a password input. Tak ty si udelas na vlastni strance formular, kterej bude mit stejne pojmenovany inputy, ale budou HIDDEN. A pak samozrejme tlacitko submit. Action toho formulare bude stejna, jako je ve zdrojaku centra. Takze uzivatel jenom klikne na ten submit, a centrum si bude myslet, (snad, pokud to nemaji osefovany) ze se normalne prihlasuje, protoze mu dorazi normalni promenny, ktery ceka. Target toho formulare nastavis na _blank, nebo neco, aby se to otevrelo v novym okne. Uz je to jasnejsi?

Pokud jde o moznost 3, jde o to, nastudovat si HTTP protokol, pak se pripojit na server treba toho centra na port 80, a predstirat ze jsi browser. V odpovedi ti dorazi zdrojak stranky a vsechno ostatni, ty z toho vypreparujes veskery potrebny promenny z toho prihlasovaciho formulare, a dal je to stejny. Ohledne toho protokolu http ma myslim ze i dostacujici kapitolku ve svy knizce Kosek. Muzes si to zkouset s telnetem. Preju prijemny noce..
    Parasite lost, AKA the Girlfriend Mission:The Socka Project sleeps, lets use (her :) Durex! 1GHz in some soltek stuff, Ati rage 128, etc.. (it\'s noisy)
    IMB Thinkpad R31: celer 1.2GHz, 384M RAM, 60GB 5400rpm hitachi, i810 8MB onboard (na praci to staci ;)
    [pro archivni ucely] janina overclockerska poradna (.tar.gz, 1.1MB, otevrete si index.html v browseru podporujicim javascript a frames)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. PHP portal
    Založil Alimarek v sekci fóra Programování
    Odpovědí: 12
    Poslední příspěvek: 10.01.2005, 14:52
  2. [PHP] vkladani promenny updatem
    Založil Miiisa v sekci fóra Programování
    Odpovědí: 41
    Poslední příspěvek: 08.11.2004, 19:40
  3. [PHP] CBB2 vs Pipni
    Založil Gappa v sekci fóra Programování
    Odpovědí: 8