Výsledky 1 až 10 z 10

Téma: Rozsypaný obraz a další problémy...

Standardní Rozsypaný obraz a další problémy...

Tak jsem dneska dostal domu ATi, netušíc jaký peklo mě čeká.

Odebral jsem detonatory a detdestem jsem je kompletne odstranil. Restart.
    Vybral jsem standart PCI adapter, a po restartu jsem zkusil nainstalovat Catalysty 3.6 - bez uspechu. Po restartu me cekalo stejne hnusne prostredi win jako predtim, navic o bohatsi o hlasku pri spousteni ze s driverama je neco v neporadku a at nainstaluju jine. ok, rekl jsem si a nahodil jsem Catalysty 3.5 - ale problem ten samej. Tak jsem sahl pro install cd ke karte a konecne se tam nejaky drivery nahodily (o jejich aktualnosti lepsi pomlcet).

Problem dalsi - v 1152x864 me to nechce nechat nastavit 100 Hz... proste se tam da 85 a hotovo. Prestoze to samozrejme muj monitor umi a pod GF4 jsem v tyhle frekvenci jel.

Pak jsem zkousel upravit polohu obrazu pomoci driveru - a pres hodiny v rohu a to same na druhe strane se objevila takova hnusna bila cara. Takze jsem to musel vratit zpatky a nastavit to jednoduse na monitoru.

Potom spustim TO jako obvykle pod OpenGL a dalsi mile prekvapeni - po asi 5s se najednou zacaly objevovat chyby v texturach az se kompletne rozsypal celej obraz a nepomohlo ani vypnuti hry, musel nasledovat reset.

Zkoušel jsem jít na default frekvence procáku (někdo říkal že Radeony nemají rádi vysoké FSB), ale bez vysledku.

Jinak tam mam 3.3ns Infeony. Na kolik se dají přetaktovat? (až samozřejmě vyřeším všechny problémy)

Tak jsem z ATi celkem zklamanej... vi nekdo co s tim ?
    Intel DualCore E5300 2,6 GHz @ 4,42 GHz (340x13), 1.43V | Noctua NH-U12P | Asus P965 Deluxe | 8 GB DDR2 RAM 800 MHz Dualchannel - A-DATA Vitesta Extreme edition | Saphire ATI HD 5770 Vapor-X @ 930/1330 MHz | SDD OCZ Vertex 3 120GB | Asus DVD-RW | Fortron 550W | Fujitsu SL23T-1 LED 23" | Logitech S220 | Windows 7 Ultimate x64 CZ

Standardní Re: Rozsypaný obraz a další problémy...

Citace Původně odeslal Slayer(CZ)
    Tak jsem dneska dostal domu ATi, netušíc jaký peklo mě čeká.

Odebral jsem detonatory a detdestem jsem je kompletne odstranil. Restart.
    Vybral jsem standart PCI adapter, a po restartu jsem zkusil nainstalovat Catalysty 3.6 - bez uspechu. Po restartu me cekalo stejne hnusne prostredi win jako predtim, navic o bohatsi o hlasku pri spousteni ze s driverama je neco v neporadku a at nainstaluju jine. ok, rekl jsem si a nahodil jsem Catalysty 3.5 - ale problem ten samej. Tak jsem sahl pro install cd ke karte a konecne se tam nejaky drivery nahodily (o jejich aktualnosti lepsi pomlcet).

Problem dalsi - v 1152x864 me to nechce nechat nastavit 100 Hz... proste se tam da 85 a hotovo. Prestoze to samozrejme muj monitor umi a pod GF4 jsem v tyhle frekvenci jel.

Pak jsem zkousel upravit polohu obrazu pomoci driveru - a pres hodiny v rohu a to same na druhe strane se objevila takova hnusna bila cara. Takze jsem to musel vratit zpatky a nastavit to jednoduse na monitoru.

Potom spustim TO jako obvykle pod OpenGL a dalsi mile prekvapeni - po asi 5s se najednou zacaly objevovat chyby v texturach az se kompletne rozsypal celej obraz a nepomohlo ani vypnuti hry, musel nasledovat reset.

Tak jsem z ATi celkem zklamanej... vi nekdo co s tim ?
    Stáhni si driver cleaner,odkaz je někde v sekci programy tuším.Nainstaluj si pak Omegy 3.5,přes program co tam je na úpravu Hz při různých rozlišeních,si to nastav jak chceš (nevzpomenu si kua na název) má v sobě i na taktování karty,se mrkni jestli tam není něco moc vysoko nastaveno.
    ASUS Rampage II GENE + Intel i7-920 @ 3.8 GHz + Noctua NH-U12P SE1366
    6GB RAM OCZ Intel Extreme XMP 1600MHz / Gainward Geforce GTX470 SLI
    1x30GB SSD OCZ Vertex Turbo (system) / 2x30GB SSD OCZ Vertex RAID 0 (games)
    23.6" Acer GD245HQBID + 3D Vision / PSU Nexus RX-8500 850W / Asus OC STATION

Standardní

program na nastavení rozlišení/frekvence se jmenuje Refresh Force http://www.pagehosting.co.uk/rf/
    AMD Athlon XP-M 2500+@2300 MHz | Zalman CNPS7000A-AlCu | ASUS A7V600 | 512MB DDR400 Hynix | CP R9500@R9500Pro | Glacial NorthPole (heatpipe pasiv) | Creative SB Audigy | 2x Seagate Barracuda 7200.7+ 120GB | Plextor PX-W4824A | AOpen H600A case | Chill-Innovation CP-400P |||| Lenovo Thinkpad R61
    poslechněte si naše demo ...

Standardní

Citace Původně odeslal jaab
    program na nastavení rozlišení/frekvence se jmenuje Refresh Force http://www.pagehosting.co.uk/rf/
    Jenže ten je jen pro XP a já mam ME

Jinak už se mi (po komplet reinstalaci systemu) porařilo rozjet Cat 3.6.
    Obraz se ale furt sype Jak se da zjistit frekvence pameti v Cat 3.6 ?
    Intel DualCore E5300 2,6 GHz @ 4,42 GHz (340x13), 1.43V | Noctua NH-U12P | Asus P965 Deluxe | 8 GB DDR2 RAM 800 MHz Dualchannel - A-DATA Vitesta Extreme edition | Saphire ATI HD 5770 Vapor-X @ 930/1330 MHz | SDD OCZ Vertex 3 120GB | Asus DVD-RW | Fortron 550W | Fujitsu SL23T-1 LED 23" | Logitech S220 | Windows 7 Ultimate x64 CZ

Standardní

A neni lepsi na tvuj komp nainstalovat XP ? Je tam mnohem lepší podpora
    ASUS P5Q-SE, CD 5200@3,3Ghz 1,28V, 4GB DDR2, 1x Samsung F1 1TB, 2x640GB WDC AAKS, ASUS HD4850 1GB, Corsair HX520

Standardní

nainstaluj si tam rage3d tweaker .. z www.rage3d.com .. a chtělo by to tu kartu zkusit i v jiném PC na jiné desce,možná je tam problém s tím že máš starou desku,ze kterou si grafika nerozumí,zdrojem to nebude určitě,když vidím jaký máš

Standardní

Citace Původně odeslal Spajdr

nainstaluj si tam rage3d tweaker .. z www.rage3d.com .. a chtělo by to tu kartu zkusit i v jiném PC na jiné desce,možná je tam problém s tím že máš starou desku,ze kterou si grafika nerozumí,zdrojem to nebude určitě,když vidím jaký máš
    Poslední BIOS pro tuhle desku kterej jsem do ni flashoval prave pridaval kompatibilitu s R9700

Standardní

zkus jí dát do jiné desky,nejlépe s jiným čipsetem,ať víš jestli to je grafikou nebo deskou,připadá mi to že je možná nějaká pamět na grafické kartě špatná.Nebo se GPU přehřívá.

Senior Member Avatar uživatele Mirectec
    Vliv
    284

Standardní

Anebo si vytvor spousteci disketu, pak do prikazoveho radku napis format c: a pak tam nahod system znova Prece jen jsou to jeste Nvidiacky windowsy Kdyz ctu jak nvidia podvadi v 3Dmarku, tak bych se ani nedivil tomu ze vyvynuli nejakej bug No to asi ne, ale rozhodne bych doporucoval nainstalovat system s tou GK.. Dávání karty do jineho PC je celkem slozity a podle me celkem nebezpecny.. Napr. ja jsem daval svou daytonu kamosovi do PC, kterej ma GF4Ti a potom jsem mu tim uplnhe rozdrbal winy.. Takze spis dojet do prodejny a predvest problem..
    AMD mobile Barton 2500+@2430MHz 1,8V (1,76V real) watercooled || ABIT NF7-S V2.0 watercooled || Samsung 160GB SATA s NIDEC loziskama + Hitachi desktar 40GB || 512MB DDR500 A-DATA || ATI Original 9500@PRO 64MB @405/325 watercooled || Leadtek winfast 2000XP || CD-ROM Teac 40x || 4× DVD±R/RW Teac DV-W50D (pioneer 106D)|| Fortron 350W ATX FSP350-60PN(PF)
    MSI KT3Ultra forever || NENAVIDIM lidi co maj nick Mirec

Standardní

Citace Původně odeslal Mirectec
    Anebo si vytvor spousteci disketu, pak do prikazoveho radku napis format c: a pak tam nahod system znova Prece jen jsou to jeste Nvidiacky windowsy Kdyz ctu jak nvidia podvadi v 3Dmarku, tak bych se ani nedivil tomu ze vyvynuli nejakej bug No to asi ne, ale rozhodne bych doporucoval nainstalovat system s tou GK.. Dávání karty do jineho PC je celkem slozity a podle me celkem nebezpecny.. Napr. ja jsem daval svou daytonu kamosovi do PC, kterej ma GF4Ti a potom jsem mu tim uplnhe rozdrbal winy.. Takze spis dojet do prodejny a predvest problem..
    Uz jsme prisli na problem, ma tam 9700PRO bios a pameti to nezvladaji, takze zkusime upravit casovani, verim tomu, ze tam mam CAS 1,5
    ASUS P5Q-SE, CD 5200@3,3Ghz 1,28V, 4GB DDR2, 1x Samsung F1 1TB, 2x640GB WDC AAKS, ASUS HD4850 1GB, Corsair HX520

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. totalně rozmazaný obraz !
    Založil dreamboy v sekci fóra Monitory
    Odpovědí: 64
    Poslední příspěvek: 13.07.2009, 23:32
  2. Odchazi obraz na televizi (12 let stary Videoton)
    Založil Firuz v sekci fóra Elektronika a bastlení
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 08.11.2005, 01:43
  3. PS2+TV Philips=ciernobiely obraz
    Založil hyde21 v sekci fóra Ostatní hardware
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 02.07.2005, 21:21
  4. 17" CRT SONY E220 zničeho nic přesvícený obraz - pomoc
    Založil g006 v sekci fóra Monitory
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 01.07.2005, 21:36
  5. Shit ASUS E616, má někdo stejné problémy??????
    Založil leonardo v sekci fóra Optické, přenosné a jiné disk(et)y
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 31.03.2003, 21:04

Pravidla přispívání