Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: ...:: Pri restaru WinXP se vypnou disky ::...

Standardní ...:: Pri restaru WinXP se vypnou disky ::...

Nazdarek lidicky. Koupil jsem new desku (Asus A7N8X) a WinXP mne po chvilce prace a nekolika dobrych restartech zacali pri restartu vypinat disky. Proste dam restart a a disky utichnou. Roztoci se az pri detekovani IDE zarizeni. Nevite nekdo nejakou pomoc? Diikyy za kazdou radu.

Standardní

Odstran IDE drivery od nVidie a vrat tam defaultni.

Doufam, ze ti to nemusim napsat do vsech 5-ti threadu (vlez do tech duplikovanych a odstran je).
    Gigabyte 965-DS4 v3.3, Q9300, 4x1GB AData EE, Sapphire 4850

Standardní

preco je tu tento thread 5x
    hp pavilion zt3020

Senior Member mince
    Vliv
    279

Standardní

Citace Původně odeslal Mikhaill
    preco je tu tento thread 5x
    lebo niekto je nedockavy ked mu nereaguje net tak klika jak o dusu a potom to takto vyzera
    MSI GX700

Standardní

uaaaaaa...pardooon lidicky! Za tech 5new threadu se moc a MOC omlouvam! Uz to vypada, ze se o to postaral moderator. Aspon u me to tak vyzera.

Standardní

Citace Původně odeslal Shox
    Odstran IDE drivery od nVidie a vrat tam defaultni.

Doufam, ze ti to nemusim napsat do vsech 5-ti threadu (vlez do tech duplikovanych a odstran je).

...diky za radu! Vyzkusame a doufam, ze to pofaka.

Standardní Re: ...:: Pri restaru WinXP se vypnou disky ::...

Citace Původně odeslal Firestone
    Nazdarek lidicky. Koupil jsem new desku (Asus A7N8X) a WinXP mne po chvilce prace a nekolika dobrych restartech zacali pri restartu vypinat disky. Proste dam restart a a disky utichnou. Roztoci se az pri detekovani IDE zarizeni. Nevite nekdo nejakou pomoc? Diikyy za kazdou radu.
    Mne to robilo presne to iste (teda pokial som mal nainstalovane XP).
    Najblizsie si ich planujem opet nahodit a tiez nechcem aby sa mi pri restarte opotrebuvavali disky vypinanim a pri detekcii zapinanim.
    Mam MB GA-BX2000+ (ultra66 promise raid) a neinstalujem si tie ovladace intel inf. co mam teda urobit

thx

Standardní Re: ...:: Pri restaru WinXP se vypnou disky ::...

Citace Původně odeslal TiMEoS
    Citace Původně odeslal Firestone
    Mne to robilo presne to iste (teda pokial som mal nainstalovane XP).
    Najblizsie si ich planujem opet nahodit a tiez nechcem aby sa mi pri restarte opotrebuvavali disky vypinanim a pri detekcii zapinanim.
    Mam MB GA-BX2000+ (ultra66 promise raid) a neinstalujem si tie ovladace intel inf. co mam teda urobit

thx
    No takze mne to delalo s novyma ovladacema na desku. Nahodil jsem starsi, ktere byly na CD, ktere je urceno k desce a slape to uz OKI. No ale ve tvem pripade, kdy je platforma Intel, tak to netusim, co by to mohlo byt. Asi to vypada na ovladace k radici IDE...vi nekdo?

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. základní použití filtrů pro DF
    Založil Jakubisko v sekci fóra Digitální foto a video
    Odpovědí: 215
    Poslední příspěvek: 28.02.2012, 19:12
  2. Epox 8kra2+ shrnuti
    Založil mISHA v sekci fóra VIA čipové sady
    Odpovědí: 29
    Poslední příspěvek: 22.11.2008, 18:43
  3. Občas nedetekující se disky na Abit ST6 s 250W zdrojem
    Založil LoWang v sekci fóra Intel čipové sady
    Odpovědí: 7