Výsledky 1 až 2 z 2

Téma: HELP!! Dead Epox 8K3A+ ??

Bulharský mafián mince Avatar uživatele Zilla
    Vliv
    301

Standardní HELP!! Dead Epox 8K3A+ ??

Tuhle desku mam asi rok a nikdy s ni nebyly sebemensi problemy. Ale dnes rano se mi nejak zblaznila. Najednou mi neslo bootovat. Rikal jsem si, ze to bude mozna pohlej dratek v socketu (mam multi 14x), jak jsem sundaval chladic a zkusil vyresetovat CMOS. Ale k memu prekvapeni se nic nestalo, komp nenabeh.
    Abych to zkratil: postupne jsem rozebral CELEJ komp, deska lezi venku na podlozce a je v ni jen proc (bez dratku v socketu) a grafika. Stejne nebootuje.
    Nejdivnejsi na tom je to, ze mi ani nenabehne ten LCD displejicek, co ma ukazovat, co se prave deje pri startu, je uplne vypnutej. Za celou tu dobu mi komp bootnul jen jednou, ani nevim, cim se to stalo, tak jsem vlezl do BIOSu, zmenil tam jednu polozku, dal ulozit a restartovat a od te chvile zase NIC. Nic znamena, ze se mi roztoci vetraky a dokud jsem mel komp dohromady, tak i disky a podobne kraviny, ale nenaskoci mi zadny obraz, a hlavne mi nefunguje ten displejik. Vsiml jsem si taky, ze mi ta dioda, co ma svitit, kdyz je MB pod proudem, sviti jen kdyz se pokousim bootovat, jinak ne, ale mozna je to takhle vporadku.
    Nevite nekdo, cim by to mohlo byt a co s tim mam delat? Uz jse tisickrat resetoval CMOS, zkousel 3 ruzne zdroje, obe RAMky zvlast, 2 grafiky a 2 chladice na procu.
    Nejhorsi na tom je, ze mam opravdu MOC dulezita data na svem soft RAIDu a potrebuju nabootovat, abych si je mohl zalohovat (ja vim, ja vim, jsem de.bil, uz tu chybu neudelam). Existuje zpusob, jak rozchodit RAID 2 disku na jinem MB nez na kterem byl utvoreny?
    Prosim, pomozte mi, nebo mi jebne!
    Stipendium peccati mors est
    Si peccasse negamus, fallimur, et nulla est in nobis veritas

Přesto, že bouře nad jezerem věští blízkost konce, pohyb nebes je plný síly!

Junior Member
    Vliv
    277

Standardní

Měl jsem stejný problém na desce Epox 8k3a a bylo to procesorem. Viděl jsem, žes zkoušel téměř všechno jako já, zkus ještě procesor. Odešel mi bez jakéhokoliv varování, nepřetaktovaný.
    AthlonX2 4200+ - Asus M2N-E - Arctic Cooling Freezer - GoodRam 4x512/533 - GeForce 7900GT - IBM P76 17" - 2x320Gb SATA WD+Seagate - Samsung SH-S 182M - LAN 10/100

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Maximální Vcore u Tb
    Založil Pers v sekci fóra AMD procesory
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 22.02.2003, 11:20
  2. Propustnost pameti aneb 2573/2225 v Sandre na EPOX 8K3A.
    Založil sorx v sekci fóra VIA čipové sady
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 02.01.2003, 23:20
  3. EPOX 8K3A AGP Tearing v zavislosti od voltaze chipsetu (VIO)
    Založil GABO v sekci fóra VIA čipové sady
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 11.11.2002, 18:10
  4. EPoX 8K3A a obr. chladenia PLL-IC
    Založil GABO v sekci fóra VIA čipové sady
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 02.11.2002, 20:57
  5. Epox 8K3A scary movie
    Založil JOHN v sekci fóra VIA čipové sady
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 18.10.2002, 17:31

Pravidla přispívání