Po naštartovaní počítača mi Windows 98 vypisuje hlášku: Databáza registry je poškodená, počítač bude reštartovaný. Ako a čím mám opraviť registre, aby som sa tejto otravnej hlášky zbavil? Iný Windows nechcem.
Thanx.![]()
Po naštartovaní počítača mi Windows 98 vypisuje hlášku: Databáza registry je poškodená, počítač bude reštartovaný. Ako a čím mám opraviť registre, aby som sa tejto otravnej hlášky zbavil? Iný Windows nechcem.
Thanx.![]()
Athlon64 X2 4600+, RAM Kingston 4GB, ATI Radeon HD3650 Silent Magic, HDD SATA Seagate 160GB + ATA WD 60GB, Mainboard: MSI K9N Neo-F V3, Win7ultimate
A po tom restartu to dělá zase?? Mi to jednou dělal přetaktovaný systém. (celer 300@450). Po vrácení na default to nedělalo. Jinak záloha registrů by měla být system.da0 a user.da0, najdeš je na C:\windows, v dosu je přejmenuj na system.dat a user.dat. Pokud to nepomůže, budeš muset přeinstalit win.
MB G... a to už taky není pravda ;)
A nekřičte na mě, pokud jsem plácnul nějakou hloupost ...........
presne tak ... tato chyba sa objavuje najcastejsie pri pretaktenom systeme pripadne pri chybe napr RAM a pod.
vacsinu pomoze znizit parametre pretaktenia, ak neni pretakteny tak zistit co ma snahu zhavarovat a vymenit to.
Díky. zrušil som pretaktovanie a všetko je vo Win98 ok.![]()
Athlon64 X2 4600+, RAM Kingston 4GB, ATI Radeon HD3650 Silent Magic, HDD SATA Seagate 160GB + ATA WD 60GB, Mainboard: MSI K9N Neo-F V3, Win7ultimate
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)