No samozrej me som sa hned po kupeni dosky rozhodol dat tam novy bios. Siel som na www.abit.com.tw a stiahol verziu 1.9 pre nf7-s. Vsetko som urobil podla popisu, povypinal som v biose setky cachovania biosu a podobne, nastavil setko default atd... Nabootoval som s tej nju diskety, kde bol aj rozbaleny ten pack na flash. Dal som runme.bat, poodklepaval som setky dialogy a ked sa tam zjavil ten ramik od qwdflash utility, tak mi vyplo monitor a nic, disketovka svietila, komp nereagoval. cakal som asi 10 min, s dufanim ze to mozno robi len to nevypisuje. Potom ked som zistil ze je tuhy, tak som ho resetol. Biosu sa ani nechytil tak som skusal dalej... Skusil som nastavit parametre awdflash presne take ako su v tom .bat subore a dal flasovat tak. ked nabehlo to okno (uz nabehlo
) tak vypisal nieco v zmysle ze ten file co tam chcem flashovat nie je zhodny s mojim systemom a vyhodilo ma do dosu
Este raz som pozeral na abitackej stranke ci som dobre stiahol a setko vyzera oka... Co myslite ze som pohaluzil
![]()