No samozrej me som sa hned po kupeni dosky rozhodol dat tam novy bios. Siel som na www.abit.com.tw a stiahol verziu 1.9 pre nf7-s. Vsetko som urobil podla popisu, povypinal som v biose setky cachovania biosu a podobne, nastavil setko default atd... Nabootoval som s tej nju diskety, kde bol aj rozbaleny ten pack na flash. Dal som runme.bat, poodklepaval som setky dialogy a ked sa tam zjavil ten ramik od qwdflash utility, tak mi vyplo monitor a nic, disketovka svietila, komp nereagoval. cakal som asi 10 min, s dufanim ze to mozno robi len to nevypisuje . Potom ked som zistil ze je tuhy, tak som ho resetol. Biosu sa ani nechytil tak som skusal dalej... Skusil som nastavit parametre awdflash presne take ako su v tom .bat subore a dal flasovat tak. ked nabehlo to okno (uz nabehlo ) tak vypisal nieco v zmysle ze ten file co tam chcem flashovat nie je zhodny s mojim systemom a vyhodilo ma do dosu Este raz som pozeral na abitackej stranke ci som dobre stiahol a setko vyzera oka... Co myslite ze som pohaluzil