jj, toz asi takhle, to PR ze je pro laiky bych snesl,ale proc me tu teda jisti xxx lidi osocovaly ze ty Bartony na 3 a 3.2 GHZ(mysleno + (PR)), buzerovaly ze nejedou na zkutecnych 3 a 3.2 GHz

, a kdo je tu potom LAMA co? to ja vim,ale to ze se honosi 3000+ a 3200+ je ma delat srovnatelnymi s 3 a 3.2 GHz P4,ale to nejsou!!!
Podle mne je zvyseni FSB a snizeni skutecne frekvence, krok zpet.
Jo jinak, KT600 jeste nekoupis (aspon ja ne) a do ceho chces tech 400MHz strkat

nForce bych s ATI nekombinoval a co jsem tu tak videl tak do nvidie nejdu..(nestoji mi to za ty potize), jinak jak bys chtel taktovat z tech 400MHz

ta cena za high komponenty by byla takova ze bych radeji sel do P4 2.4GHz 800fsb, co jsem slysel tak je super...
Jinak nejsem nejakej super overclocker,ale videl jsem dost:
MSI kt133 (pro2A)co jela s Duronem na 120MHz,svou KT3ultra co snim nejela na 114MHz,2x jsem reklamoval pry suprovy kingmaxky co staly za ***, mou KT3ultra mi nevymenily i kdyz ukazuje napeti uplne sejdrem, odpalenou desku a cd-romku spatnym zdrojem a to same spatnym harddiskem,grafiku co mela chladis 2mm od cipu (to asi aby bylo lepsi vedeni tepla vzduchem) apd.
Mam strach z budoucna, kdyz vidim ze za rok bude PCI expres a nove patice pro procesory..to je duvod proc se tu hadam, ANO.jde mi o kompromis, koneckoncu si muzu koupit i Barton3200+,ale bylo by to moudre

,by se mi kamosi smali a meli by pravdu..
P.S. Berte to s humorem, nekdy mam pocit ze nekteri fandove do PC si u sveho "milacka" i lesti bambus