Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: Reklamovat nebo ne?

Standardní Reklamovat nebo ne?

Mám monitor AOC 19 Klr, a při rozlišení 1280x1024 85Hz se v pravé části obrazovky objevují takové jakoby magnetické vlny. Moc to nejde vidět, jenom třeba při nějaké světlé barvě.
    Měl bych s tím jít do prodejny a požadovat výměnu nebo to nechat tak? (aby mi to jako reklamaci uznali a nedali mi pak uhradit cestovní náklady atd...)

Standardní

Nj, AOC, to ti tezko vyreklamujou. Nema to v menu moznost redukce moire, mozna by to pomohlo .
    WS: AMD Athlon 64 4000+/2.6GHz, Gigabyte GA-MA69GM-S2H, 4GB RAM, 80GB Seagate 7200.10, 160GB Samsung SP1614C, LG GSA-4163B, Int. VGA Radeon X1250, AOpen H500B 350W, EIZO S1910-K, MS Basic Keyboard, MS Laser Mouse 6000
    SRVR: Intel Celeron 2.16GHz, Intel D865PERL, 1GB RAM, 2x320GB + 1x300GB Seagate SATA, AOpen H600A 350W, Inet 16Mbps/10GHz od www.lysafree.net

Standardní

V menu to redukci moire má, ale to nepomáhá... Když tam něco nastavím, nic se nezmění, a když tu redukci zvýším, obraz se dost rozbliká ale ta vada nezmizí

Member
    Vliv
    278

Standardní

Citace Původně odeslal KUBA
    Nj, AOC, to ti tezko vyreklamujou. Nema to v menu moznost redukce moire, mozna by to pomohlo .
    Sakra, tohle kastování značek mne už pěkně točí !! Každý přece nemá ihned na EIZO, NEC, SONY, SAMSUNG a jiné a tak kupuje podle peněženky, né? Chlape, když už jseš ten moderátor, tak se máš podobných projevů vyvarovat

Nuže, má za běžného stavu nějaký podobný patvar na obrazovce být Jistě že né a to jestli je ten monitor od značky A či B je teď naprosto šumák! Normálně jdi reklamovat vadu...nemáš tam jen tak náhodou vedle nestíněný bedny? Aha, píšeš, že jen v některých barvách a tak to bedny nebudou...

Standardní

Repráky vedle monitoru nemám! Jde mi o to, aby mi to pak jako reklamaci uznali, abych potom nemusel platit ty různé náklady jako když to neuznají

Member
    Vliv
    278

Standardní

OK, chápu, někteří prodejci mají vypsány některý "poruchy" na který neberou zřetel, ale tohle přeci JE jasná chyba...
    To je tím, že se většinou jeden nemůže přesvědčit, co mu to v tý krabici vůbec prodali .

Standardní

Při tmavé barvě si toho nikdo nevšimne, ale např. v Nokia monitor testu při testování Moiré je pravá půlka totálně zmagnetizovaná"...

Standardní

Citace Původně odeslal vitosek
    V menu to redukci moire má, ale to nepomáhá... Když tam něco nastavím, nic se nezmění, a když tu redukci zvýším, obraz se dost rozbliká ale ta vada nezmizí
    Tohle ti nikdo nevyreklamuje. Moiré je dané konstrukcí monitoru, je u všech kusů stejného typu v zásadě stejné. Redukci moiré nepoužívej, snižuje ostrost obrazu a to je horší než moiré.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Reklamacni rad - softcom
    Založil Jezevec v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 24.05.2005, 14:50
  2. LCD LG L1730B Koupit nebo ne?
    Založil aircontact v sekci fóra Monitory
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 29.07.2004, 21:03
  3. prosím o radu - 9600XT s VIVO nebo ne?
    Založil Darth Angel v sekci fóra ATI grafické karty
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 09.06.2004, 07:06
  4. ASUS A7N8X - tipy, problémy
    Založil poussin v sekci fóra NVIDIA čipové sady
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 29.01.2003, 08:19
  5. Potřebujou XP(nainst. na D) taky disk C, nebo ne?
    Založil greenhorn66 v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 27.11.2002, 11:36

Pravidla přispívání