Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: Poloha CD-ROM

Standardní Poloha CD-ROM

Ahojte, pripravuju si svuj case a mimojine resim par problemu s umistenim CD-ROM. Diky prostorovemu reseni bych potreboval, aby mi CD-ROM mohla lezet na kusu plechu. Co se muze stat, kdyz budu mit CD-ROM treba volne polozenou na stole?
    Napadaji me Vibrace... Horsi snimani (zamereni) laseru... Coz to podlozit nejakym materialem tlumicim vibrace? Rekl bych, ze radeji ne, ze?
    Diky za kazdy nazor. Kny2tl
    Duron 1.2 GHz@nebude, spaleny Asus V266-C, 128 MB nejake pameti, GFMX2-400, 20 GB WD,80 GB WD (JB), Memorex 24maxx, integr. zvuk, ADI 5+, mys, klavka, zdroj, case (uprava, foto casem)

Senior Member mince Avatar uživatele Mojda
    Vliv
    284

Standardní

Mno zkusil bych to podložit něčím měkkým (párkrát přeložený kus nějaké látky třeba, nebo kus deky, co já vím) - na snížení přenosu vibrací z mechaniky na stůl a pak to shora něčím zatížit (nejlíp jen část plochy nebo něčím tepelně vodivým, kvůli odvodu tepla - ony totiž i CD mechaniky dost topí), nebo třeba omezit rychlost čtení mechaniky, aby se netočila tak rychle, pak se nebude vibracema hýbat...

Standardní

pokud jí budeš mít položenou na stole, taxe vůbec nic špatnýho nestane, jedině že bys při čtení cd kopal silně do stolu...

Standardní

Vyborne, diky za odpovedi :-)
    Duron 1.2 GHz@nebude, spaleny Asus V266-C, 128 MB nejake pameti, GFMX2-400, 20 GB WD,80 GB WD (JB), Memorex 24maxx, integr. zvuk, ADI 5+, mys, klavka, zdroj, case (uprava, foto casem)

Standardní

jaky mas duvod neumistit CD ROMku do CASE? Muzu ti vrele doporucit Case co jsem si nedavno poridil.... vzhledove obycejny ale maximalne prakticky pro montaz, spousty mista a ventilaci vzduchu. Nemenil bych.
    napr. na http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?DPG=40355

Senior Member mince Avatar uživatele Mojda
    Vliv
    284

Standardní

Citace Původně odeslal Decase
    jaky mas duvod neumistit CD ROMku do CASE? Muzu ti vrele doporucit Case co jsem si nedavno poridil.... vzhledove obycejny ale maximalne prakticky pro montaz, spousty mista a ventilaci vzduchu. Nemenil bych.
    napr. na http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?DPG=40355
    Taky mám, stálo mě to bez zdroje 550Kč a za ty prachy musim říct NAPROSTÁ spokojenost

Standardní

presne tak...kup novy case.....aj kvoli chladeniu je to lepsie ako to mat slahnute na stole

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. 3 HDD a CD Rom na old PC- P233 nefugují (HDD do 500MB)
    Založil Weber v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 20.08.2005, 13:15
  2. vymena cd rom
    Založil peterpoor v sekci fóra Optické, přenosné a jiné disk(et)y
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 18.02.2005, 11:14
  3. restart a nebo zamrzání počítače při použití CD nebo DVD ROM
    Založil Tygrvladik v sekci fóra Optické, přenosné a jiné disk(et)y
    Odpovědí: 16
    Poslední příspěvek: 08.02.2005, 17:13
  4. Win2000/ME a Problem s CD ROM