Výsledky 1 až 9 z 9

Téma: L7S7A2 - hotkey poweroff?

Standardní L7S7A2 - hotkey poweroff?

zdravim,
    jsem cerstvym majitelem uvedene desky, nemouhu si vynachvalit, ale...
    kdyz kdykoliv zmacknu CTRL+ALT+BACKSPACE, pocitac se okamzite vypne , nevim co s tim, zadny relevantni jumper jsem nenasel, v BIOSU taky nic. Prosim pokud nekdo vi co jak proc, odpovezte

dzik

lempour

Standardní Re: L7S7A2 - hotkey poweroff?

Citace Původně odeslal lempour
    zdravim,
    jsem cerstvym majitelem uvedene desky, nemouhu si vynachvalit, ale...
    kdyz kdykoliv zmacknu CTRL+ALT+BACKSPACE, pocitac se okamzite vypne , nevim co s tim, zadny relevantni jumper jsem nenasel, v BIOSU taky nic. Prosim pokud nekdo vi co jak proc, odpovezte

dzik

lempour
    A to ti dela i ve Windowsech? Jestli jo, tak je to docela zvlastni
    rally photos by stanis – fotky.stanis.info/rally ||| eWRC.cz
    [mobile] IBM ThinkPad T61 | P M 1,8 GHz | 2048 MB RAM | 120 GB | 14" wide 1440 × 900 [photo] Olympus E-3 | Zuiko 14-54/2,8-3,5 | Zuiko 40-150/4,5-5,6 | FL-50R

Standardní

no ve windowsech (krome bootovaciho CD) jsem to nezkousel ale proste kdykoliv (i pri startu, pri nacitani systemu, pri bootovacim menu...zkratka kdykoliv )...predtim jsem mel k7s6a a tam se to dalo v biosu zakazat ale tady nic

Moderátor Avatar uživatele daso
    Vliv
    305

Standardní

tohle "umela" i K7S5A.ale nevim proc ti to vadi. jednak tuhle kombinaci nahodne asi nezmacknes, druhak se to nekdy hodi
    ASRock ALiveNF6P-VSTA | AMD Athlon64 (Orleans) 1,8@2,4 GHz 1,4 V | 2,5 GB DDR2 | nVIDIA GeForce 7600 GS | MAXTOR DM10 250 GB | LG GSA-4165B
    ---
    ◄ ΔΑςΙΔ ΒΟΩΙΕ ►
    On the 8th day God created David Bowie.

Standardní

no..vadi...pouzivam linux a CTRL+ALT+BACKSPACE je restart X serveru, pokud se instante PC vypne (bez odmountovani disku) ..tak je to docela na zavadu...
    sem ten jumper hledal snad 7x...
    me este napadlo..nemuze to byt zdrojem? nebo v nove verzi biosu? kazdopadne je to pekne nechutna "ficura" a chtel bych se toho zbavit

Standardní

Tak som to vyskusal a vypina to aj mne. Co je ale zaujimavejsie, ze to nevypina vo Windowsoch, len v dose, pripadne pocas bootovania. Linux som neskusal. Takze je to zrejme PM desky, vhodnym nastavenim sa to da SW vypnut (ako to uz vedia iba Winy).
    Athlon XP-M 12x200=2400 MHz, GB N400L, 512 MB DDR400 KINGMAX, Barracuda V 80GB, LG CD-RW8080B, Yuan ATI Radeon 9100 64MB, Fortron FSP300-60PN(PF)
    Asus A2522D Mobile Athlon XP 2000MHz, 512MB RAM, HDD Toshiba 80GB 5400rpm, Mobility Radeon 9600 64MB

Standardní

...dosahl jsem castecneho uspechu: kdyz se v biosu nastavi power button na "suspend" tak kupodivu i vyse zminena kombinace klaves prepne PC do suspend a pak kdyz ho vzbudim tak jede jak predtim....no ale je to slaby reseni, pritom v tom uplne puvodnim biosu je moznost nastavit "keyboard power-on" (coz funguje udajne i pro power-off), jenze ten jsem nesehnal, jsem rozhodnutej napsat do ECS at tam v pristim release tu volbu pridaji. Pak uz bude zalezet na tom jestli quli nejakemu chudakovi z CR vydaji novej bios

Standardní zakaznicka podpora

Tak uz to je treti tyden co sem tam napsal (do anglicke i tajwanske pobocky), jedine co mi doslo byla odpoved od robota (odpovidace) ze muj dotaz prijali, ze se tim prej budou zabyvat, to bych teda rad videl

zadna kombinace nastaveni nepomaha, uplne mi to kazi dojem z te desky (no ..spis z toho biosu (co by je to stalo nechat tam tu volbu )

kdyby nahodou nekdo mel schovanej ten uplne prapuvodni bios (ten co je na screenshotech v manualu ) tak mi plz dejte vedet

Standardní Re: zakaznicka podpora

Citace Původně odeslal lempour
    Tak uz to je treti tyden co sem tam napsal (do anglicke i tajwanske pobocky), jedine co mi doslo byla odpoved od robota (odpovidace) ze muj dotaz prijali, ze se tim prej budou zabyvat, to bych teda rad videl

zadna kombinace nastaveni nepomaha, uplne mi to kazi dojem z te desky (no ..spis z toho biosu (co by je to stalo nechat tam tu volbu )

kdyby nahodou nekdo mel schovanej ten uplne prapuvodni bios (ten co je na screenshotech v manualu ) tak mi plz dejte vedet
    Potvrzuju to chovani pri pravym Ctrl(R) + Alt(R) + Backspace v DOSu a BIOSu, jakmile najedou Windows tak se ta feature vypne. Funguje to takhle i v CheepoBIOSu 313.

Linux nepouzivam, ale je mi divny, ze tenhle problem prakticky nikdo na zahranicnich forech o L7S7A2 nehlasil... neni mozny shozeni X-serveru nejak premapovat?
    Asus P5B Deluxe/WiFi, Intel Q8300@7.5x440=3300MHz VCc1.15V, Speedstep enabled, CM HyperTX, 58oC IntelBurnTest pri 24oC okoli, 2x2048 DDR2 800 Geil(@866 5-6-6-15, 1.80V), HDD 3xSamsung F1 1TB, Gigabyte NX88T zalman, LCD FSC S20-1W, CM Centurion 532, PSU Seasonic 400W, UPS CyberFort 350

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. L7S7A2 spouštění
    Založil ZbyněkS v sekci fóra SiS a ostatní čipové sady
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 17.06.2004, 23:54
  2. L7S7A2 + paměti nastavené na cl 3
    Založil LM v sekci fóra SiS a ostatní čipové sady
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 12.10.2003, 22:59
  3. Mam problem :( ECS L7S7A2 a DDR Samsung
    Založil Kaspi v sekci fóra SiS a ostatní čipové sady
    Odpovědí: 27