Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Proc XP?

Member mince Avatar uživatele Radar
    Věk
    51
    Vliv
    279

Standardní Proc XP?

Je mi jasne ze se budou nekeri jedinci rechtat,ale zeptam se,ze?
    Pouzivam stale W98ky a svete div se jsem spokojeny. Za velke asistence Norton System Works.To je treba rici.
    Nepada mi to,instaluju a odinstaluju porad nejake dema,utilitky a hovadinky.No a porad necitim nejakou potrebu jit na XP.

No ovsem chystana LP v Brne me upozornuje na to,ze bych mel po case (1/2roku) preinstalovat system. No jenze nevim jestli mam zas jit do 98cek ci byt moderni a valit XP?

Na 98ky vsichi plivou,ovsem na XP jsem uz zaslechl taky furu stiznosti.
    Takze jak?
    ASUS i55 Sabertoth i5-750@(kolik turbo da staci)2x2G DDR3 Kingstone Palit GeForce 460 GTX HDD SATA 160G Maxtor+320G Seagate LG-GSA4163B Corsair HX520 W X-Fi Fatal1ty Genius SW-HF 5.1 5000 iiyama ProLite 24" E2409HDS.
    "Vytvářením sloupů z tryskové injektáže,nad obrysem kaloty výrubu,zlepšujeme technicke parametry horniny v nadloží a tím urychlujeme a usnadňujeme,razícím organizacím jejich práci."

Standardní Re: Proc XP?

Citace Původně odeslal radar242
    Je mi jasne ze se budou nekeri jedinci rechtat,ale zeptam se,ze?
    Pouzivam stale W98ky a svete div se jsem spokojeny. Za velke asistence Norton System Works.To je treba rici.
    Nepada mi to,instaluju a odinstaluju porad nejake dema,utilitky a hovadinky.No a porad necitim nejakou potrebu jit na XP.

No ovsem chystana LP v Brne me upozornuje na to,ze bych mel po case (1/2roku) preinstalovat system. No jenze nevim jestli mam zas jit do 98cek ci byt moderni a valit XP?

Na 98ky vsichi plivou,ovsem na XP jsem uz zaslechl taky furu stiznosti.
    Takze jak?
    Ja som stale na win98se a som spokojny. Tiez nic nepada, je to rychle. Ak by som aj mal prejst na nieco nove, tak to pravdepodobne bude w2k.
    Samozrejme sa treba o system starat a to plati o win98 dvojnasobne.

Terorista karabínový mince Avatar uživatele PiT
    Vliv
    300

Standardní

Na XP ficim uz takmer rok a musim povedat, ze teraz po reklamacii disku zrejme nahodim novy system a budu to w2k
    And down we go again, under the relentless wawes, into the arms of calm breakers, into bayou of forgotten dreams
    Like sand slipping through my fingers, nothing ever lasts, ever will

Standardní

Jde o to, jak tyto operacni systemy pracuji s aplikacema. Napriklad jedna z nevyhod W98 je, ze pokud nejaka aplikace se zacne chovat tak, ze zahlti procesor ci prestane pracovat...w98 s tim nic neudelaji a pocitac tak diky te aplikaci zatuhne. Treba jen diky tomu, ze je spatne napsana, ze je tam nejaka chyba atd atd. Kdezto XP nebo W2k tu plikaci odlozi a pracuji dal ani by byl vyzadovan restart ci aniz by to zpusobilo pad systemu. Proto je to myslim docela vyhodne.
    Samozrejme tu jsou i dalsi vyhody, napriklad podpora NTFS (ikdyz i stara Fatka ve vetsine pripadu staci). Atd..
    Ja sam osobne jedu taky na 98SE, kvuli zatim nedostatecnema hardware, ale az bude lepe prejdu na w2k a Linux.

Standardní

Citace Původně odeslal PiT
    Na XP ficim uz takmer rok a musim povedat, ze teraz po reklamacii disku zrejme nahodim novy system a budu to w2k
    a preco sudruh preco?? ale nie .. ja mam xp od beta 2420 .. a nic my nechyba v tej bete padali ale od 2600 (final release) su v pohodeeee .. teraz bezim na eng sp1 corporate .. a co my chyba? nic .. rock solid, vsetko hra na prvy pokus, mam stable ala 2k security viacmenej tiez a gamesing ala 98 mozno aj lepsie
    MadCap
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Athlon XP 2600+ vs. paměti
    Založil Icy v sekci fóra AMD procesory
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 26.08.2004, 17:08
  2. WIN XP Home vs WIN XP Prof
    Založil milotenko v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 09.02.2004, 11:57
  3. MSI KT6 DELTA KT600 & Windows XP problem
    Založil peter123 v sekci fóra VIA čipové sady
    Odpovědí: 3