Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Radio Case

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní Radio Case

Chcem si dat do bedne Autoradio a dva repraky na bocnice. Moze te mi poradit jak na to kde sa da kupit lacne zadio (na CD ) a niake pekne repraky tiez lacne

Junior Member
    Vliv
    268

Standardní Re: Radio Case

Citace Původně odeslal Needy
    Chcem si dat do bedne Autoradio a dva repraky na bocnice. Moze te mi poradit jak na to kde sa da kupit lacne zadio (na CD ) a niake pekne repraky tiez lacne
    no s tym autoradiom nevidim problem je na 12V napajanie je ok ale na tvojom mieste by som mal stres s tych reprakov magnet v pc taky silny no neviem disk sa nepotesi a ani procik a ostatne chipy
    .....nejake pc :)
    SL@VE

Member
    Věk
    39
    Vliv
    278

Standardní

No myslim ze to magneticke pole neuskodi cipum ani celemu PC, mozna bych mel trochu strach o HDD, ale kdyz ho odstinis plechem tak to bude vklidu. Ja jsem mel v kejsu 200 W trafo z vystupem 12 V 7 cm od me P4 a vsechno bylo OK, mel jsem to ale el a mag izolovane plechem. Hodne rezonoval tak po tydne provozu jsem ho musel vyhodit a pouzit 2 spinany zdroj jako nahradu.
    Intel core2duo E6600 2,4@3,4 water cooled :o), teplota max. 65 ;MB:Asus P5K-E (deluxe); RAM:2048MB 800MHz corsair, Grafika Radeon 1600Pro;2xHDD 320GB seagate baracuda 7200.10;Lan intel pro;Audigy;samsung DVD smazka;PSU Enermax liberty 500W

Standardní

Ak to fakt tak xceš nieje to problém. Kúp si tienené stredobasy (repráky) - robí ich aj TVM (Tesla) a k tomu tienené výškovky alebo piezo výškovky. Víde ťa to asi na 500Kč. Je lepšie odtieniť reprák ako disk nie?
    Scooby

Standardní Re: Radio Case

Citace Původně odeslal Needy
    ale zajimalo by me kam to das? (do 5,25pozice se nevleze-odskouseno)
    Barton 2500+@2400MHZ EPOX KRA2+(KT600),OCZ 512MB PC3200 Saphire9500 @9800PRO LCD PANELYamaha F1,Pioneer 106\\s+ case modd

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. :: CASE MODDING FAQ ::
    Založil KUBA v sekci fóra Case modding
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 13.11.2013, 06:43
  2. jak dostat Win95 instalaci do notebooku???
    Založil pETSaa v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 12
    Poslední příspěvek: 23.04.2005, 17:56
  3. Poradte nejakou gut case :))
    Založil D_a_v_i_d v sekci fóra Case modding
    Odpovědí: 38
    Poslední příspěvek: 28.12.2002, 19:48

Pravidla přispívání