Chcem si dat do bedne Autoradio a dva repraky na bocnice. Moze te mi poradit jak na to kde sa da kupit lacne zadio (na CD ) a niake pekne repraky tiez lacne
Chcem si dat do bedne Autoradio a dva repraky na bocnice. Moze te mi poradit jak na to kde sa da kupit lacne zadio (na CD ) a niake pekne repraky tiez lacne
no s tym autoradiom nevidim problem je na 12V napajanie je ok ale na tvojom mieste by som mal stres s tych reprakov magnet v pc taky silny no neviem disk sa nepotesi a ani procik a ostatne chipyPůvodně odeslal Needy
.....nejake pc :)
SL@VE
No myslim ze to magneticke pole neuskodi cipum ani celemu PC, mozna bych mel trochu strach o HDD, ale kdyz ho odstinis plechem tak to bude vklidu. Ja jsem mel v kejsu 200 W trafo z vystupem 12 V 7 cm od me P4 a vsechno bylo OK, mel jsem to ale el a mag izolovane plechem. Hodne rezonoval tak po tydne provozu jsem ho musel vyhodit a pouzit 2 spinany zdroj jako nahradu.
Intel core2duo E6600 2,4@3,4 water cooled :o), teplota max. 65 ;MB:Asus P5K-E (deluxe); RAM:2048MB 800MHz corsair, Grafika Radeon 1600Pro;2xHDD 320GB seagate baracuda 7200.10;Lan intel pro;Audigy;samsung DVD smazka;PSU Enermax liberty 500W
Ak to fakt tak xceš nieje to problém. Kúp si tienené stredobasy (repráky) - robí ich aj TVM (Tesla) a k tomu tienené výškovky alebo piezo výškovky. Víde ťa to asi na 500Kč. Je lepšie odtieniť reprák ako disk nie?
Scooby
ale zajimalo by me kam to das? (do 5,25pozice se nevleze-odskouseno)Původně odeslal Needy
Barton 2500+@2400MHZ EPOX KRA2+(KT600),OCZ 512MB PC3200 Saphire9500 @9800PRO LCD PANELYamaha F1,Pioneer 106\\s+ case modd
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)