uz ani nevim kolik se mi posralo veci v compu a nebo prislusenstvi a vecina z techto veci byla zakoupena v CC naprd pameti grafika atd... monitor.....
A dnes to byl switch vzdycky sem z CC jednal slusne a rikal sem si ze nema cenu se rozcilovat ze to stejne nic neudela ale ted mne opravdu nasrali.
Pred rokem sem si u nich koupil switch planet z 5xrj45 takovej malej pekne na domaci zdileni netu a pro soudedy coze je sice krasna vec ale
ted se mi deje to ze mne vsichni jen mrdaji ze nejde net a to mne uz opravdu sere tak sem zavolal do CC a nejdriv slusne jako beranek chtel SW zmnenit 1:1 rekli ze nemaji a ze nebudou na to sem si rekl ok co nadelam tak jinak rek sem ze si vezmu proste nejakej switch co maji skladem treba edimax zaplatim ho a az se planet vrati z reklamace ze mi daji prachy na to mi rekli ze NE tak uz trochu nasrane sem zacal suse mluvit o tom ze kdyz nemaj tak nema a ze mne je to teda celkem jedno ze ja sem se snazil a ze se stavim a vezmu si 3900 kolik sem za switch zaplatil mimochodem ted stoji asi 800 :-P coz samozrejmne CC nechce a ted mi reknete co mam udelat protoze vim ze zakon je na moji strane ale potrebuju to co nejdriv pac mi utikaj prachy od sousedu a vsichni mne mrdaj ze neni net.
A ja se proste nehodal smirit z tim ze si proste pockam nejakej 14dni na new switch nejde 3dny a to je az az dny hraji roli poradte