Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: XP-nejedou-problemy s registrama

Standardní XP-nejedou-problemy s registrama

hlaska: STOP: C0000218 (chyba souboru registru)
    Registr nemuze zavest podregistr (soubor):
    \Systemroot\system32\config\security
    nebo jeho protokol nebo alternativni kopii
    soubor nebyl nalezen, nebo je poskozen nebo do nej nelze zapisovat

nerjaky rady-abych konecne zprovoznil XPcka?? (profi)
    °°PC již nemám, na svém 12" Thinkpadu nejde hrát, takže se výhradně věnuji jen své práci a to prodeji koupelnvého vybavení a koupelnového nábytku přes e-shop KOUPELNY-CZ.cz , njn co nadělám°°

Standardní

problémy s registrem bývají velmi často způsobeny špatnou pamětí (nebo moc přetaktovanou...)....alespoň ve win9x....

Standardní Re: XP-nejedou-problemy s registrama

Citace Původně odeslal Neller
    hlaska: STOP: C0000218 (chyba souboru registru)
    Registr nemuze zavest podregistr (soubor):
    \Systemroot\system32\config\security
    nebo jeho protokol nebo alternativni kopii
    soubor nebyl nalezen, nebo je poskozen nebo do nej nelze zapisovat

nerjaky rady-abych konecne zprovoznil XPcka?? (profi)
    no tak to musis mat brokenHW alebo inak neviem ... ak ta instalacka u ineho cloveka sla tak mas hw problem inak to neni mozne
    MadCap
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Senior Member Avatar uživatele Anduril
    Věk
    42
    Vliv
    322

Standardní

No, jednou jsem to přehnal s nastavením pamětí (jeden modul nezvládl 2-2-2) a už to bylo. Zásek a po restartu taky něco o registrech. Musel jsem to přeinstalovat, protože nic jiného nepomáhalo.
    ntb: HP EliteBook 8460p i7-2640M | 8GB RAM | 120GB SSD + 500GB HDD | ATi HD6470 | 14" HD+ | W7 PRO
    home: HP Docking Station | HP L2045W | WD 500GB Scorpio Blue USB box
    work: HP Docking Station | HP L2445W
    audio: Epiphone G-400 SG + Sounder Telecaster | E-MU 0202 | Cambridge Audio Azur 340R | Wharfedale Diamond 9.2 | Magnat Betasub 20A | Sennheiser HD555

Standardní

No stalo se mi neco podobnyho ale ne v ...config\security ale config\system. Podarilo se me to rozjet v opravovaci konzoli kdyz jsem, prekopiroval vyse uvedene z c:\windows\repair\
    Chvilu to jelo ale nakonec sem stejne reinstaloval (hral jsem s radicem a linuxem ).
    Zaloha v \repair se vytvari kdyz das ve woknech udelat zalohu systemu. Kopne to do toho repair a potom jeste tam kam si zvolis. Proto tato zaloha muze byt dost stara (zalezi jak zalohujes). Doporucuju schovat starej soubor. A ozvi se jestli to jelo nebo ne.

Standardní

1. vsechno nastaveni prociku-pameti sem vratil na puvodni hodnoty-nepomohlo to!
    2. vymnenil sem i ramky-nepomohlo to!
    3. dnes vydelam zvukovku-nepomuze to!!(je me to predem jasny)!!
    4.su proste v prdeli!!

ps: taky sem zkousel neco v opravne konzoli chkdsk /r ,ale v tomto pripade me to nepomohlo!!-vite,ale ja nechcu formatovat HDD, jen to chcu nejak zprovoznit!!-abych tam nemusel znovu instalovat XPcka atd...-neexistuje nejaky CD, ktery by me ty registri opravilo, proste, aby se me normalne rozjeli WINy (xp profi), jako me fungovali, tak pred mesicem!!

Citace Původně odeslal Nikes
    No stalo se mi neco podobnyho ale ne v ...config\security ale config\system. Podarilo se me to rozjet v opravovaci konzoli kdyz jsem, prekopiroval vyse uvedene z c:\windows\repair\
    Chvilu to jelo ale nakonec sem stejne reinstaloval (hral jsem s radicem a linuxem ).
    Zaloha v \repair se vytvari kdyz das ve woknech udelat zalohu systemu. Kopne to do toho repair a potom jeste tam kam si zvolis. Proto tato zaloha muze byt dost stara (zalezi jak zalohujes). Doporucuju schovat starej soubor. A ozvi se jestli to jelo nebo ne.
    °°PC již nemám, na svém 12" Thinkpadu nejde hrát, takže se výhradně věnuji jen své práci a to prodeji koupelnvého vybavení a koupelnového nábytku přes e-shop KOUPELNY-CZ.cz , njn co nadělám°°

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. MSI KT6 DELTA KT600 & Windows XP problem
    Založil peter123 v sekci fóra VIA čipové sady
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 23.09.2003, 19:21
  2. A-BRED@T-BRED aneb jak udělat z noveho Durona Athlona XP
    Založil ZB v sekci fóra AMD procesory
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 21.09.2003, 09:42
  3. WIN XP boot.ini change
    Založil Tomas Ruzicka v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 11