Ak niekto viete ako sa take nieco da zohnat v okoli CZ-SK tak napiste.
Inak sa vyrabali 800MB az 10GB, tusim.
Vsetko nad 1GB je dobre...
Ak niekto viete ako sa take nieco da zohnat v okoli CZ-SK tak napiste.
Inak sa vyrabali 800MB az 10GB, tusim.
Vsetko nad 1GB je dobre...
zeby disk do notebooku![]()
hp pavilion zt3020
no skor disk do sub-notebooku
normalne 2,5" maju ~9,5mm ja potrebujem max. 9mm
ale jaksi do mojho Libretta 50CT sa to nezmesti bez modovania, a to dost rizikoveho modovania lebo par ludom uz 9,5mm disk odpalil MB (tlakom na nejake konektory alebo co)![]()
no tak microbook - este mensie ako notebook
neviem co je za problem
Zistis si kto u nas predava taketo notebooky/microbooky a urcite budu vediet zohnat aj hdd...
hp pavilion zt3020
No ma to len malicky problem, je to Toshiba Libretto 50CT z roku 1997 a taketo disky sa vyrabali tusim do 2001/2002 alebo tak nejak.
U oficialny predajca HTC mi tvrdili ze taketo disky mala len ta 50-ka a boli len 800MB. Ale z inetu som zistil ze este 11/2001 boli k dostani v CZ 10GB toshiby z danou hrubkou. Takze asi tolko k oficialnej ceste.
Jo a skoncilo to u toho ze si mam kupit PCMCIA disktu uz radsej pouzivam 2x128MB CF a adapter. Ale hodne to hreje karty v tomto slote
.
HTC je distributor??Hmm...a zaruka na to bola kolko...
V HTC mam znamich tak sa na to opytam.
Podla mna sa tie disky robia dalej.Skus sa kuknut vseobecne na disky ne na vyrobcu notebooku.Tie disky musia byt vyrabane v standardnych rozmeroch,inac by boly drahe naklady na vyrobu.Takze urcite aj ostatne firmi s note/micro bookami pouzivaju taketo disky.
hp pavilion zt3020
No ten subnotebook som nemal priamo z HTC. Dostal som sa knemu hlavne preto, ze povodnemu majitelovi uz boli male pismenka na TFT aj klavesy
No Libreto komunita je este dost aktivna a tema zmeny HDD je jedna z najznamejsich. Takze sa da povedat ze aktualne info su take, ze take HDD sa uz nevyrabaju.
Na Ebay sa sem tam objavia a dosahuju ceny (po vydrazeni) sucasnych 20GB diskov![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)