Výsledky 1 až 20 z 20

Téma: je to vubec mozne???

Standardní je to vubec mozne???

Mel sem Thunderbirda 900 Mhz a desku K7S5A. Vsechno bezelo v poho,vykon nic moc ale proste to bezelo dny co dny stabilne. (netaktoval sem) !
    Chtel sem zvysit vykon, tak sem si koupil Athlona XP 1700+ bo.
    Procesory sem vymenil, ale pc nechtelo s novym procikem nabehnout!
    Vratil sem tam zpatky meho stareho a dobreho TB 900 a pc uz proste nenabehlo! U kamose sem zjistil, ze mi odesla deska!
    Takze otazka...Je mozne aby mi timto zpusobem odesla deska?
    Jinak uz mam novou desku viz popisek....
    A jeste takova mala otazka....Teplotu na prociku mam pri zatezi 50 stupnu....sem v rozumny norme?
    C2D 3,4 Ghz & HD 3870

Member Avatar uživatele gregorius
    Vliv
    280

Standardní Re: je to vubec mozne???

Citace Původně odeslal Medek
    Mel sem Thunderbirda 900 Mhz a desku K7S5A. Vsechno bezelo v poho,vykon nic moc ale proste to bezelo dny co dny stabilne. (netaktoval sem) !
    Chtel sem zvysit vykon, tak sem si koupil Athlona XP 1700+ bo.
    Procesory sem vymenil, ale pc nechtelo s novym procikem nabehnout!
    Vratil sem tam zpatky meho stareho a dobreho TB 900 a pc uz proste nenabehlo! U kamose sem zjistil, ze mi odesla deska!
    Takze otazka...Je mozne aby mi timto zpusobem odesla deska?
    Jinak uz mam novou desku viz popisek....
    A jeste takova mala otazka....Teplotu na prociku mam pri zatezi 50 stupnu....sem v rozumny norme?
    ta teplota je uplne v klidu, ja mam necelych 50 i v klidu
    A co se tyce te des, tak nevim, nesjel ti treba sroubovak pri nasazovani chladice? kamos tu desku ma, mel v ni Durona750, pak Durona 800 a ted si koupil XP2600+ a v pohode... zkus se podivat, jestli na te desce neni nekde neco ulomeneho a pripadne zkus vytahnout svaba s biosem, nahraj si bios na disketu a zanes si to do nejakeho kramu, kde ti bios naflashujou (treba GM). Je mozne, zes jen nejak poskodil bios, nektere desky s tim maji problemy, i kdyz myslim, ze te tve by se to tykat nemelo...
    Intel DualCore E6500K @ 4GHz, Gigabyte EG45M-DS2H, 2*1024 MB A-data, Gigabyte GTX260 Super OC, 640 GB WD Caviar BLUE, DVD-RW, 500W Enermax. 26" Samsung SM2693HM.
    Na tomto místě byl smutný smajlík, ale zakázali mi ho...

Standardní

je pravda ze pri odendavani chladice z procesoru sem pouzil trocha sily a parkrat mi ten sroubovak sjel. Ale pod tema uchytkama na obou stranach sou nalepky, ktere nebily poskozeny....no nevim
    kazdopadne zaruka padla pred pul rokem
    C2D 3,4 Ghz & HD 3870

Standardní

No tým, že si vymenil procák by to nemalo byť. aj som menil z 1.0 na 1700 Xp a všetko OK.

Vliv
    280

Standardní

treba je mozne, ze ta tva nalepka je nejaka pevnejsi, takze to vydrzela, a pritom se nejaka lajna poskodila tim narazem sroubovaku. Zkus tu nalepku odlepit, ocisti si to misto pod ni bezinem a dobre se podivej, jestli nekde neco neprasklo. Pokud to neni poskozene moc, tak by to mohlo jit opravit stribrnym elvodivym lakem...
    Intel DualCore E6500K @ 4GHz, Gigabyte EG45M-DS2H, 2*1024 MB A-data, Gigabyte GTX260 Super OC, 640 GB WD Caviar BLUE, DVD-RW, 500W Enermax. 26" Samsung SM2693HM.

Standardní

a jeste jedna vec...
    Tu desku sem mel zapojenou a vsechno hřálo...tzn procik hral, cip na desce hral, AGP hralo, PCI take, pameti, proste vsechno. jen nic nenabihalo....
    zkusim se na to teda mrknout
    C2D 3,4 Ghz & HD 3870

Standardní

Pri nasazovani chladice si mohl trochu vic prohnout board a nakej spoj se mohl rospojit.Kdyz nasazuju chladic na mou desku tak z toho mam strach,dost se prohne.
    Intel Pentium D 805
    AC Freezer 7 Pro , 1024MB DDR, Asus P5P800-VM
    Leadtek FX 5700

Vliv
    280

Standardní

Citace Původně odeslal Xfantasy
    Pri nasazovani chladice si mohl trochu vic prohnout board a nakej spoj se mohl rospojit.Kdyz nasazuju chladic na mou desku tak z toho mam strach,dost se prohne.
    jo, to je taky mozne...

Standardní

Jak jsi spokojenej s vykonem ty desky?A co stabilita?Uvazuju o koupi a nevim jestli mam vzit zrovna tudle.

Senior Member Avatar uživatele Spajky
    Vliv
    297

Standardní

Citace Původně odeslal Luks
    Jak jsi spokojenej s vykonem ty desky?A co stabilita?Uvazuju o koupi a nevim jestli mam vzit zrovna tudle.
    Vykon na to,jak je stara zas tak spatnej neni,ale koupil bych radsi L7S7A2

Standardní

Citace Původně odeslal SPYKER
    A sakra doufam ze sem to nepopletl,je to deska s NForce2 zhe??

Standardní

Jo je to nForce2.Podle mne je absolutne perfektni.Mel sem problemi s USB po prepnuti do usporaku,ale uz je to vyreseny BIOSem 3.4,takze maximum spokojenosi.
    Intel Pentium D 805
    Leadtek FX 5700

Standardní

Jo a ta ma deska ma jeste jedno zapojeni zdroje jako P4,tak kup silnej zdroj pro P4.
    Intel Pentium D 805
    Leadtek FX 5700

Senior Member
    Vliv
    284

Standardní

resetoval si cmos pred vymenou cpu?
    Mne sa toto stalo na aabit kx7-333
    Menil som duron 1Ghz za 1600+
    Nezmazal som cmos a divil som sa preco pc nenabieha.
    HP 6530b

Standardní

Jako ECS K7S5A je super deska ale take se mi stalo ze mi z niceho nic proste odeslo IDE na desce
    ABIT NF7 S--AthlonXP2500+@3200+(200x11 1,75V)--TT BIG WATER SE (53 stupnu full load)--2xOCZ 512DDR(400MHz CL 2,5)--LEADTEK GF6-6600GT 625/1200 --SB-Audigy player--Seagate 250GB(8mb cache)--19"Samsung syncmaster 900IFT

Standardní

stala se mi uplne stejna vec, dumal jsem zkousel jsem, nakonec jsem priselna to ze deska je .... . U mne byl problem v tom ze jak jsem sundaval chladic tak mi sjel sroubovak a presvihl jsem n desce spoje ... Kamos mi to opravil a jede to

Standardní

Citace Původně odeslal Lukas-SVK
    resetoval si cmos pred vymenou cpu?
    Mne sa toto stalo na aabit kx7-333
    Menil som duron 1Ghz za 1600+
    Nezmazal som cmos a divil som sa preco pc nenabieha.
    uplne sem na ten reset zapomnel...
    Ale podle me sem prerusil nejakej ten spoj.
    Ale je to nespravedlivy, nekdo chce nejakou desku znicit, tak na ni skace,
    kope do ni, ryje do ni lopatou a funguje porad....
    A ja prerusim spoj... a konec
    Podivam se na ty spoje a uvidime.
    C2D 3,4 Ghz & HD 3870

Standardní

Citace Původně odeslal SPYKER
    A sakra doufam ze sem to nepopletl,je to deska s NForce2 zhe??
    A7V8X-kt400
    A7N8X-nforce2
    IBM
    Lenovo
    Kriglnakafe

Standardní

Tak sem se na to podival z blyzka a za svetla, a zjistil sem, ze je tam dira jak hovado...nejspis mi sjel sroubovacek trocha jinam....a deska v p*ce
    C2D 3,4 Ghz & HD 3870

Standardní

Citace Původně odeslal Medek
    Tak sem se na to podival z blyzka a za svetla, a zjistil sem, ze je tam dira jak hovado...nejspis mi sjel sroubovacek trocha jinam....a deska v p*ce
    tsk si muzes pohrat s pajkou
    IBM
    Lenovo
    Kriglnakafe

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. FAQ DvD to DivX
    Založil AjsTi v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 186
    Poslední příspěvek: 04.01.2010, 20:56
  2. Který disk je nejlepší ??? Update 2.1.06 (praxe, linky...)
    Založil Tom v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 19.01.2005, 12:27

Pravidla přispívání