Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Jak dat ID3 na audio CD???

Standardní Jak dat ID3 na audio CD???

Na starym pc jsem palil audio, a pri vložení do cd-rom(jakehokoli)se mi nacetli autor i nazvy pisnicek(pokud jsem to palil z mp3 s ID3).Ted na novym,ale uz ani na starym mi to nejde.Palim OK,ale uz to nic nenacita. vsecky zaskrtavatka pri paleni mam snad spravne(cd text atd.) zkousel jsem i primo v neru pisen pojmenovat(ma tam na to menu) ale taky to nepomohlo.Napada me jeste ze to bude vypaleny dobre,ale winamp mi to neprelouska jako driv.Hledal jsem v nastaveni,ale nee...Ma to neco s CDDB,driv psal ze nacita CDDB a pak to tam krasne vse vletelo.Ted na me kasle a frka tam Track1,2...jak na to

Standardní

Máš v tom trochu zmatek. V zásadě jsou dvě možnosti:

1) Zjištění obsahu CD přes Internet
    CD přehrávač zjistí názvy písniček a autora přes Internet pomocí klíče, který se vygeneruje podle obsahu disku. Původně šlo o open-source projekt „Compact Disc Database“ (CDDB), který pak koupila firma Escient a ta z něj udělala komerční produkt Gracenote CDDB. Jako reakce vznikl pod GPL licencí projekt freedb.org. Aby ti to fungovalo, musíš ten CD přehrávač (Winamp) správně nastavit pro některou z těhle služeb. Já je nepoužívám, takže viz nápověda nebo ti třeba poradí někdo jiný.

2) CD-Text
    Názvy písniček, autor a případné další údaje se vypálí přímo na CD. Dnes umí přečíst resp. vypálit CD-Text snad všechny počítačové mechaniky, horší je to s podporou v programech. Jestli to umí Winamp, netuším, poněvadž ho nepoužívám.

Standardní

Je pravda, ze jsem to driv zkousel jen na pc do byly on-line...na tom asi neco bude
    Ale tak mi porad nejaky soft,ktery CD text precte?
    Abit BE7-RAID,Celeron1.8GHz@2156 512DDR333,2xSeagate 80GB,GeForce2Ti,Audigy platinum optikou do Receiver Panasonic DDigital,TV tuner Genius Wonder III,Lan10/100,NEC DVD-RAM 4x, Lite-On 48/12/40,suplik,AOC 9Klr Flat,multimedia Chicony Keyboard,Genius Wireles mouse,a trosku vykraslenej Case :o

Standardní

Citace Původně odeslal No-jUrA
    Je pravda, ze jsem to driv zkousel jen na pc do byly on-line...na tom asi neco bude
    Ale tak mi porad nejaky soft,ktery CD text precte?
    To ti neporadím, já si pouštím CD-čka na stolním přehrávači. CD-Text přečte třeba EAC (Exact Audio Copy) a taky vypalovací programy.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. FAQ DvD to DivX
    Založil AjsTi v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 186
    Poslední příspěvek: 04.01.2010, 20:56
  2. Prechazime na vBulletin
    Založil jedik v sekci fóra FAQ - často kladené otázky
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 01.02.2007, 23:29
  3. Jak se jmenuje prg na delani obalů na CD
    Založil Gorak v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 5