Výsledky 1 až 13 z 13

Téma: Kde se dá sehnat nové / bazarové PIII-S Tualatin

Standardní Kde se dá sehnat nové / bazarové PIII-S Tualatin

Dá se to ještě někde sehnat - PIII 1.13 - 1.4G?
    Díky

Standardní

V ostrave meli v bazaru PIII-S tualatin core 1300MHz 512Kb L2 za 3000,- ale bylo to pred 14-ti dny...tak nevim....Nak
    Athlon XP-M 2,4GHz
    Komentáře, rady a postřehy autora, uveřejněné v diskuzích jsou vyjádřením jeho subjektivních názorů a autor při jejich uplatnění třetí osobou nenese žádnou právní ani odbornou odpovědnost.

Standardní

No jo, já bych ji i bral, ale jsem z Prahy.
    Jákej by mohl být výkonostní nárust oproti celeru 1@1.4G.

Standardní

Skladem ho asi nikde mít nebudou. Myslím ale, že na objednávku by ti ho mohli sehnat. Než se do toho ale pustíš, tak si ověř, že ti v té desce poběží. Třeba rozšířené desky Asus TUSL2 Pentia III-S nepodporují. Viz tady: http://www.asus.com.tw/support/faq/q...px?KB_ID=81578
    Edit: Hmm... Tak teď jsem se díval na X-bit Labs a tam zkoušeli Pentium III-S 1.13 GHz na Asusu TUSL2-C. Tak to teda nevím, co to má Asus na svém webu za bordel.

Standardní

Citace Původně odeslal Dawn
    Skladem ho asi nikde mít nebudou. Myslím ale, že na objednávku by ti ho mohli sehnat. Než se do toho ale pustíš, tak si ověř, že ti v té desce poběží. Třeba rozšířené desky Asus TUSL2 Pentia III-S nepodporují. Viz tady: http://www.asus.com.tw/support/faq/q...px?KB_ID=81578
    Edit: Hmm... Tak teď jsem se díval na X-bit Labs a tam zkoušeli Pentium III-S 1.13 GHz na Asusu TUSL2-C. Tak to teda nevím, co to má Asus na svém webu za bordel.
    Hmm tak nevim, zrovna Tusla mám, asi se na to vybodnu.
    Asi brzo pudu do PIV nebo AMD, ještě uvidim.

Standardní

Citace Původně odeslal Michal Kočí
    Hmm tak nevim, zrovna Tusla mám, asi se na to vybodnu.
    Asi brzo pudu do PIV nebo AMD, ještě uvidim.
    Nechci tě ovlivňovat, ale tohle bude nejrozumnější. Za prvé nárůst výkonu oproti tomu, co máš, nebude nijak výrazný a hlavně nové Pentium III-S 1.4 GHz stojí 6 tisíc bez daně a za to máš novou desku, procesor a paměť (které budou rozhodně rychlejší než Pentium III-S).

Standardní

Jestě jakou desku pro PIV a jakou pro AMD?
    Hlavně pro Intela - nějak se v poslední době orientuju na sekci AMD - tam ABIT NF7 nebo EPOXy prostě s GF chipsetem.
    Pro Intela však netušim - chtěl bych spíš , myslím že je stále spolehlivější než AMD.

Ještě k tomu PIII za 6000Kč - fuj hamba z tu cenu, kdyby byla tak za 2000 taj joo, ale takhle....

Standardní

Jestě jakou desku pro PIV a jakou pro AMD?
    Hlavně pro Intela - nějak se v poslední době orientuju na sekci AMD - tam ABIT NF7 nebo EPOXy prostě s GF chipsetem.
    Pro Intela však netušim - chtěl bych spíš , myslím že je stále spolehlivější než AMD.
    Jestli to myslíš vážně, tak si pročti recenze na Netu (pokud umíš anglicky, doporučuji Tom's Hardware, Anandtech a X-bit labs). Případně si tady na to založ nový thread v příslušné sekci, ale hodnota drtivé většiny příspěvků na podobné téma bývá nulová.

Ještě k tomu PIII za 6000Kč - fuj hamba z tu cenu, kdyby byla tak za 2000 taj joo, ale takhle....
    Taky proto je nikde neprodávají, maximálně na objednávku. Třeba v Levi mají ještě Pentium III 850 MHz za tři tisíce! To nevím, který zoufalec by si to koupil.

Standardní

Tak dík jdu číst.

Senior Member
    Vliv
    289

Standardní

Spolehlivejsi v cem
    At ziji predsudky
    Intel C2D 4300, 1GB DDR2, 120GB Seagate, nVidia7600GT pasiv.

Standardní prodam

PIII-S 1133 MHZ za 1500,-

Senior Member
    Vliv
    301

Standardní

spolahlivejsi? ... kurwa, taketo drbnute predsudky a starodavne nazory ma fest rozculuju...

Standardní

Jestli Intel spolehlivější nebo ne lze těžko nějak objektivně změřit a každý má svůj názor, který nikomu vyvracet nebudu. Jediný, co mě na Athlonech dost vadí, že za ty roky nebyla AMD schopná implementovat do něj nějaký obvod proti přehřátí. Nemělo by se spoléhat na desku, ten procesor by to měl mít v sobě.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Kde se dá sehnat modelářský tmel a nejlevněji SL69?
    Založil kuris v sekci fóra AMD procesory
    Odpovědí: 19
    Poslední příspěvek: 22.05.2007, 04:00
  2. Prechazime na vBulletin
    Založil jedik v sekci fóra FAQ - často kladené otázky
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 01.02.2007, 23:29
  3. Kde se da sehnat MSI GF FX5200 v provedeni MS-8907?
    Založil IntEx v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 12.11.2003, 18:39
  4. kde se da sehnat tzv. vodive stribro ?
    Založil LM v sekci fóra Intel procesory
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 18.10.2002, 12:35

Pravidla přispívání