Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Outlok Expres-somariny

Member
    Vliv
    273

Standardní Outlok Expres-somariny

V poslednom čase dostavam ma moj e-mail kadejake sprostosti ktore su po anglicki su to neake ponukove listi alebo vyhladavače,ako sa vlasne moja adresa mohla dostať niegde do Ameriky do sa toto zasielanie neako obmeziť (našťastie že to niesu niake virusy) prepačte za prav.chybi

Standardní

buď použít filtry nebo vždycky dole v tom emailu bývá většinou "to unsubscribe from receiving out emails click here" + odkaz...tam klikneš a vyjede ti www stránka že jsi byl úspěšně unsubscribed from mailing list...takhle to udělat u všech emailů co ti došli a máš klid...já to takhle provozuju a je to ok...

Senior Member Avatar uživatele Hynchenzo
    Věk
    43
    Vliv
    293

Standardní

Citace Původně odeslal Kukla Kuklovič
    buď použít filtry nebo vždycky dole v tom emailu bývá většinou "to unsubscribe from receiving out emails click here" + odkaz...tam klikneš a vyjede ti www stránka že jsi byl úspěšně unsubscribed from mailing list...takhle to udělat u všech emailů co ti došli a máš klid...já to takhle provozuju a je to ok...
    No jo, jenze prave timhle nekdy potvrdis, ze tvuj mail funguje a oni ti zacnou posilat dalsi a dalsi...
    KVFREE.net - Freediving Karlovy Vary
    Olympus E-410 + Zuiko ED 14-42mm + Zuiko ED 40-150mm

Standardní

tenhle boj nejde vyhrát - já dostávám na svuj mail denně 20-30 spamů, i když sem si tam zablokoval celý jejich domény, hned se objeví zase něco jinýho...
    ...všechno lze nějak udělat, otázkou je jak...

Senior Member Avatar uživatele Mikus
    Vliv
    282

Standardní

Jedina moznost je asi zalozit si vic adres a u tech, na kterych cloveku zalezi, si moc davat pozor, kam jeudava. Me se jich postupne nahromadilo asi 10 a tohle se mi vyskytuje jen na dvou, se kteryma jsem se mirne prezentoval v erotickych sferach. Jinde mam klid az na jedinou vyjimku, kde ten spam chodi jen sporadicky a porad ze stejny domeny, takze jsem na ni moh soupnout filtr. V takovych oblastech jako erotika se muze stat, ze tam ani tu adresu neudas, ale nekdo to proste zkusi na tvuj nick a domenu fora nebo chatu, kde jsi byl a casto mu to vyjde - takze je i lepsi zvolit si nick, ktery nekoresponduje s mejlovou adresou, pokud ji na danym portalu mas.
    Doporucil bych ti otevrit si novou adresu a tuhle nechat postupne usnout. Jestli na ni nemas dulezity kontakty, kam by bylo tezky zmenu oznamit, bylo by asi nejlepsi ji uplne zrusit.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. iNet EXPRES
    Založil monsoon v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 15
    Poslední příspěvek: 16.05.2004, 11:39
  2. NEC NR 9400 a problem s Nerem expres
    Založil zico v sekci fóra Optické, přenosné a jiné disk(et)y
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 26.01.2004, 20:21
  3. Problém z odesíláním E-malů v Outlok Expresu 6
    Založil aircontact v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 12.07.2003, 15:06
  4. Outlok a Outlok Expres (Podpis a html znacky v textu)
    Založil Martyr-M v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 20.06.2003, 01:36
  5. Vyber Posty Outlok Expres
    Založil Martyr-M v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 20.02.2003, 23:17

Pravidla přispívání